2012. március 26., hétfő

Hétfő eddig

Bejött, amire számítottam. Mármint az a része, hogy reggel a gyerekek még aludtak volna akkor, amikor már kelni kellett. :) Én felkeltem 6:35-kor, korábban, mint ahogy a telefonom jelzett volna, még mindenki aludt, nem is néztek ki úgy, mint akik hamarosan ébrednének. Kivéve Levikét, aki fészkelődött és tejet kért, Livike a lábamnál feküdt, a másik oldalára fordult és aludt tovább. 7:15-kor csak felébresztettem a tejjel, de akkor meg Levike akart még visszaaludni... Na mondom szép kezdés, miért nem tudták ezt tegnap megcsinálni? :))
Neccesen, de odaértünk a bölcsibe, 7:58 volt, mire a kézmosásokon is túl voltunk. (Más is jött még akkor amúgy... ) Vidáman, jó kedvűen mentek be mindketten, pedig nem is Teca néni volt, de nem számított. :) Itthon szívattunk orrot, egy-két köhintés is volt, remélem ennél több nem lesz napközben sem.
Kint most nincs valami jó idő, süt a nap, de hűvösebb van, mint az utóbbi napokban és a szél is fúj, úgyhogy most a mellényeket nem is vittem, csak a kabátokat, hogy véletlen se azt adják a gyerekekre, ha kimennek.
Érezhető volt még, hogy elvileg egy órával korábban lenne az idő, majdnem fáztam, ahogy a kisboltba mentem....

Apa délre ment dolgozni, én pedig bár terveztem, hogy kivasalom a maradékot, nem tettem meg... :(
Még a Jóban rosszban visszanézéséhez sem volt kedvem, túl sokat nem láttam, az egész múlt hetit meg előtte két részt sem, úgyhogy azt csináltam, hogy elolvastam a tartalmát - előre is - és megnéztem a pénteki részt, ami négy részbe van szedve, mert ugye dupla epizód, de a netre úgy teszik fel, hogy egy-egy rész is ketté van vágva...

Hamarosan mehetünk a gyerekekért, a délután már nem lesz ilyen nyugis... :)

Jövök, ahogy tudok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)