2012. március 22., csütörtök

Csütörtök folytatás

Ma is gyalog mentünk a gyerekekért Mamával. Rendben volt minden. Még a Teca gondozónő mért egyszer 37,6-ot Livikének, nem tudni hány órakor, de gondolom nem látták vészesnek, mert nem szóltak ide... Keveset aludt, be volt dugulva az orra, kissé köhögött is. Amúgy nem volt gond, jól ettek mindketten, a kedvük is jó volt.
Hazasétáltunk/motoroztunk, átöltöztünk kinti ruhába, Livikének a biztonság kedvéért mértünk egy hőt, kereken 37 volt, de nem tűnt melegnek... Kint eleven volt, úgynevezett "gyerek", ahogy mindenki mondja arra a viselkedésre, amitől én már frászt szoktam kapni... :D Mindig mindenben benne lenni, amiben nem kellene... :)
17:40 körül jöttünk be, persze még nem akartak... de már muszáj volt.
Ezután sem és este fürdés előtt sem volt már Livikének még hőemelkedése sem, ha éjjel és reggel sem lesz - REMÉLEM -, akkor már biztos rendben lesz holnap is, kis orrfújás, néha köhög, de azt inkább csak most este, ma már nem mondta, hogy fáj a torka... ennyivel még elmehet holnap bölcsibe, aztán a hétvégén hátha rendbe jön... és nem inkább jobban belemegy a nyavalyába. :( Levike is náthás kissé, de Neki reggel még jele sem volt semmi, most meg tüsszög és neki is van az orrában váladék... Jó lenne megúszni a dolgot ennyivel!

19:50 körül fürdettünk Mamával, elég hamar elaludtak. Levike szörcsög, lehet, hogy még kell majd orrot szívani éjjel, de volt már így máskor is, és mégis végig aludta az éjszakát. Livike hamar elaludt.
Ennyi lenne még mára, meglátjuk, hogy alakul a holnap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)