2012. március 3., szombat

Újra itt... :)

Megint jó a gépem, igaz, hogy az egészet újra kellett telepíteni, de most már tiszta és megint jó lesz egy darabig. Szoknom kell a más oprendszert, vissza kell telepíteni csomó dolgot, de majd lassan, fokozatosan megcsinálgatom. :)

A gyerekek mondhatni jól vannak, persze a nátha még megvan, de a kedvük jó, lázuk nincs. Ma is és tegnap is, meg előtte is jó sokat voltak kint a levegőn, ma közel 3 órányit, remélem nem lesz baj belőle, mert eléggé leizzadt mindkettőjük feje a sapka alatt, Levikét egy-az egyben át kellett öltöztetni, olyan vizes volt. Két napja pedig le kellett tusolni, mert a saját nyakába szórta a homokot... :)

Nekem délutánra megint volt hőemelkedésem, ami a gyógyszer bevétele után még feljebb ment, nem tudom miért, de utána elindult lefelé. Nem tudom mi ez már, napokig nem volt már semmi bajom a náthán kívül, most meg ez úgy tűnik kitart.... Bánom is én, hogy én hogy vagyok, csak a gyerekek meg Mamáék ne kapják el! :((
Bár nekem is jobb lenne, ha elmúlna már, mert ez most nem az a fajta, hogy amikor leviszi a gyógyszer a lázam akkor semmi bajom, hanem általában vagyok gyenge, fáj mindenem, néha alig bírok menni is, amikor tudok fekszem.. hogy most miért nem? Mert most jobban érdekelt a gép, hogy milyen lett, de amíg nem volt jó, feküdtem a gyerekekkel együtt, max még felkeltem amikor Apa hazaért, de még azt sem mindig!

Livike csomót énekelget mostanában, még most is, amikor olyan kis rekedtes a hangja, énekel, táncol, vidám... ez a jó, pár napja már komolyan aggódtam, hogy már soha nem lesz ilyen vidám és jókedvű... :( Eszik is most már úgy-ahogy elég jól, kéri a kaját ha éhes, inni is kér, ha épp nem lenne a poharában, na és a sok levegőn lét is biztos, hogy segít a gyógyulásában! :)

Hétfőn majd hívom az SZTK-t időpontért, nagyon remélem, hogy tényleg ez lesz az utolsó látogatásunk a doktornőnél, mert már nagyon unalmas a folyton orvoshoz járkálás, hogy mindig hozunk haza valami nyavalyát.. :( Azt azért én sem gondolom, hogy ezek a középfülgyulladások voltak az utolsók, mert ahogy olvasgattam a témában, később is visszatér, nem egyszeri dologról van szó. :( Próbálunk majd nagyon vigyázni, hogy ne így legyen, de biztos nem fogjuk elkerülni. :(

Azt hiszem ennyit tudtam mára összeszedni, megyek lassan aludni..
Jövök, amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)