2012. március 27., kedd

Csak egy kis gyors..

...bejelentkezés, hogy minden rendben, még járnak a gyerekek bölcsibe. :) Ma már kevesebb nátha volt, bár ahogy hazaértünk egyből orrot szívattunk, ha már nap közben nem lehetett, de most nem jegyezte meg a gondozónő, hogy nagyon taknyosak lettek volna, mint pl tegnap Levikére. Minden rendben volt Velük. A jó idővel elkezdik az udvaron altatást a gyerekeknél. Kérték, hogy írjam be az üzenő füzetbe, ha esetleg nem szeretném. Nem írtam le ezt így, hogy egyáltalán ne alhassanak kint, mert ha olyan az idő, miért ne, csak nagyon figyeljenek, hogy ne fázzanak, főleg Livike fülére.
Kitalálták, hogy vigyünk be még egy váltócipőt, vagy kispapucsot, hogy amikor kint alszanak azt veszik fel, ha mondjuk be kell menni WC-re... most ezért vegyünk még egy garnitúra mamuszt, vagy papucsot?:( Kérik azt is, hogy vigyünk be fogkeféket és fogkrémet is, kezdik szokatni majd a gyerekeket a fogmosáshoz. Kérdezték, itthon szoktak-e. Van olyan, aki még ilyen korban nem mos fogat minimum egyszer naponta? Ezekszerint igen... :D Jó, mi sem visszük túlzásba, mert eddig a nap közbeni evéseknél nem mostunk, de talán majd most megszokják azt is és nem kell minden fogmosás után majd átöltözni. :) A fürdőkádban eddig nagyon jól ment, már amikor nem inkább megenni akarták a fogkrémet.

Reggel egyébként Levike megint alig akart felkelni, bezzeg, ha nem kellene időre menni! :D
Ma elég hideg, szeles idő volt, hamar meg tudnám szokni a húszon-fokokat, a jó időt, ami mostanában volt.
Tegnap is és ma is 15:30 körül mentünk a gyerekekért, próbáljuk kitolni az ott töltött időt, nem rohanunk 14:45-re, hadd játszanak még uzsonna után is, eddig nem mondták, hogy baj lett volna, hogy nem megyünk az elsők között a gyerekekért. (volt olyan, hogy Livike sírt, ahogy látta a szülőket érkezni és nem mi voltunk azok...) Szépen elvannak, ma is vidáman játszottak, ahogy megláttak rohantak is ki a szobából, Livike éppcsak köszönt, már ment is tovább, nézte, ki jött még rajtam kívül. :)))) Apával mentünk.

Itthon egyből jöttünk is be, egyrészt a nagy szél miatt, másrészt azért, mert ma le lett gallyalva a nagy cseresznyefa és permetezve is volt, ilyenkor ugye jobb, ha a gyerekek nem bóklásznak kint.
Nem nagyon tetszett, hogy be kellett jönni, de ez van...
Apa csinált pizzát, Mama 17:30 körül ért haza Pestről, egyből mentünk is a dm-be pelenkáért, fogkrémekért, fogkefékért... Április 2-től 14-ig (azt hiszem).. a dm-ben duplapont akció lesz, ha esetleg valakit érdekel, akkor érdemes lesz vásárolni. :))) Jó lesz, mert nagyon kevés a pontom, már nem is tudok két csomag pelust venni 25%-os kedvezménnyel, csak egyet, mert mindig olyan kevés, hogy nincs 100 pontom a két kuponfüzet kiváltására. :(((

19:50 körül fürdettünk, elég hamar elaludtak. Levikének még lefekvés előtt is szívattam orrot, (fürdés előtt is) így most elég jól elaludt, nem szörcsög...

Ennyi mára, jövök ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)