2012. április 1., vasárnap

Egy rövidke bejegyzés így április elsejére... :)

Gyorsan pár sor, hátha be is tudom fejezni, amíg alszanak a gyerekek.
Tegnap csak este volt még láza Livikének, 38,0. Kapott gyógyszert.
Az esti elalvás Levikének nem akart összejönni, először azzal kezdte, hogy elkezdte sorolni az ágyában fekve, hogy kit hogy hívnak, kérdezte saját magától is, hogy hol lakik és válaszolt is rá. :D Addig dumált, hogy egyáltalán nem akart aludni, még ki is jött Apával enni, szerintem 22 óra is elmúlt, mire végre újra ágyba tudtuk parancsolni, de csak az én helyemen aludt el, én meg az övén... így egész éjjel ott is maradtam a Levike ágyán, Ő meg az én helyemen...

Reggel 7 órakor már fent voltak, Livikének szerencsére eddig még nem volt láza! Remélem már nem is lesz, jól van, az orrából is csak szívóval jön valami, amúgy nem is kell fújni már. Persze szívatjuk, mert muszáj, hogy ne menjen rá a fülére.
Ha láztalan marad, akkor megkockáztatjuk holnap a bölcsit, remélem befogadják utólagos igazolással is, mert délelőtt rendel az orvos, csak azt sem tudom mikor, mert helyettesítés van.... Utána lehetek készenlétben, hogy mikor hívnak, hogy esetleg újra belázasodik. :( De már annyira mehetnékük van, mindhárom napot azzal kezdtük, hogy megyünk-e bölcsibe, és most zsarolásnak is jó, hogy ha nem engedi az orrát szívatni, akkor nem megyünk... Levike is menne, de tuti, hogy egymaga nem maradna, vagyis inkább itthon nem maradna Livike nélküle.

Apa 10-re ment dolgozni, de előtte korán kelt és főzött ragulevest, Mamáékkal együtt ebédeltünk, a gyerekeket már megebédeltettem 11 órakor, mert éhesek voltak. :) Valami kicsit még ettek velünk is.
Volt szülinapi torta is, ugyanis Mama éppen ma 10 éves veseátültetett! :) Itt is boldog évfordulót/szülinapot kívánunk Mama! :)

A gyerekek 14 óra körül aludtak el, még alszanak, Livike már volt fent többször, vagyis inkább csak beszélgetett álmában, csak én azt hittem fent van. :)
Már a Spar-t is megjártam gyorsan, még most is elég nagy szél van, de nem olyan vészes, mint ami eddig volt...

Remélem délután jók lesznek a gyerekek és bírok majd velük, mert Mamáék is gondolom pihennének, a tegnap elég sűrű volt Nekik. Először bowling versenyen voltak Székesfehérváron, ahol Mama három érmet is szerzett, egy egyéni ezüstöt és még kettő másikat is, azt most nem tudom milyen... :) Utána este pedig Tiszaföldváron voltak Papa általános iskolai osztálytalálkozóján, úgyhogy megvolt a program, a kifáradás esélye.. :))

Be is fejezem most ezt, szerintem lassan ébrednek a gyerekek, tegnap is úgy volt, épp csak kiküldtem az irományom a netre és már keltek is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)