2012. április 16., hétfő

Összefoglaló

Livikével ma megint voltunk az orvosnál, meghallgatta, még mindig nem negatív, de nagyon sokat javult. Szerdán kell visszamenni. Az antibiotikumot adjam még keddig, vagy ha marad még akkor szerdáig, szerintem marad... A hörgőtágítót már elég egyszer adni, a Rhinathiolt kétszer, Nurofen már nem kell. Kevesebbet köhög és köpköd most már, többet is szaladgál, ami mondjuk még mindig nem tesz jót, valamelyik nap is motorozott, az sem volt jó, mert utána hányt. :(

Szombaton voltunk Mamával a dm-ben pelenkáért, hátha már utoljára kellett venni! Jól állunk, most van még három teljes csomaggal, talán kitart amíg kell. Livike most már szinte mindig szól pisinél is, hétvégén pelus nélkül aludt délután, mindig felébredt, szólt, hogy pisilni kell! Éjjelre azért még nem merjük simán altatni, de általában száraz a pelusa reggelre is. :) Ma az orvoshoz azért ráadtam, mikor hazajöttünk, kérdeztem, hogy levegyük-e, de azt mondta ne, így rajta hagytam, nem erőltetem, ha most úgy érzi jobban magát, hogy rajta legyen, akkor legyen.. ha felkel, majd levesszük. :)
Levike is nagyon ügyes, kakánál már mindig szól, pisil is, de azért az még bemegy a pelusba is, reggel is volt benne jó sok. Nem baj, Livike is így kezdte!
Ma is ment bölcsibe Levike, szépen elmotorozott, én kísértem. :) Úgy beszaladt Teca nénihez, hogy nem is köszönt el! :)

Még szombaton voltunk az Intersparban is, ahol kerti bútor akciók voltak, Mama kiszúrt egy kis aranyos gyerek szettet, kis kerek asztal, két összecsukható szék, napernyő, mindez békás kivitelben. :)) Megvettük... most 5000 Ft nem pénz érte, amikor karácsonyra a vasalódeszkás hülyeség is annyi volt és annak tényleg nincsen értelme... Közben voltak kis műanyag székek és asztalok is, amit már rég szerettünk volna venni, hogy tudjanak rajzolni, meg ha rászánjuk végre magunkat - és kockáztatjuk a lakás épségét - gyurmázni, festeni is. Ez az a négyzetes fajta asztal, persze kettőt kellett venni, mert egyen úgysem egyeztek volna ki. Livike pirosat kapott egy piros székkel, Levike pedig sárgát. :)
Azóta azon esznek, rajzolnak, sajnos fel is állnak rá, pedig mindig mondjuk, hogy az asztal nem arra való, de hiába...mondjuk még mindig stabilabb, mint mikor a konyhaasztalhoz való székekre állnak fel...

Vasárnap délelőtt bababörze volt, Mamával kimentünk, de most nem árulni, csak vásárolni. Vettünk sok tavaszi-nyári pólót, kisruhákat, Levikének is vettünk nadrágot, mellényt, pulcsit.. meg egy papucsot, ami persze Livikének rögtön baj volt, hogy Ő nem kapott. Egyrészt Neki van, másrészt nem volt Rá való...

Livikének tojásos tésztát csináltam ebédre. Lett volna még tegnapról rántott hús, de azt úgysem ette volna meg, tegnap is keveset evett, a tésztát legalább jól eszi, most megint elég gyér az étvágya, egye, ami jól esik!
12:20 körül aludt el, még alszik, de biztos nem fog addig, amíg menni kell Levikéért a bölcsibe. Az túl szép lenne. :))

Ennyit tudtam hirtelen összeszedni, biztos lenne még mit írni, de nem jut eszembe semmi....
Jövök, amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)