2012. április 11., szerda

Még pár szó mára

Livike még aludt 15:30-kor, amikor elindultam Levikéért a bölcsibe, bár többször fent volt köhögni. Mama mondta, hogy szinte rögtön fel is ébredt, ahogy kiléptem az ajtón. :)
Levikével minden rendben volt, nem kereste a tesót, szépen elvolt, ebédet nem nagyon evett, de más sem... zöldbabfőzelék volt. Amikor ezt mondta a gondozónő, Levike nagy büszkén kivágta, hogy "de az összes husit megettem!" :))) Volt kaka bilibe, aludt, uzsonnázott, szóval rendben volt minden. Megígérte, hogy holnap reggel is jön. Remélem úgy lesz...

Itthon Livike már várta testvérét, kicsit kint voltak az udvaron, majd bejöttünk, Mama innentől kezdve nem mozdulhatott el Levike mellől.. :) Voltam a postán és a kisboltban, majd 18 óra után át kellett menni Mamáékhoz, ott hallgatták kicsit a zenét a gépen, néztek mesét, Livikénél vigyázni kellett, hogy ne rohangáljon, ne ugráljon, mert akkor ugye egyből köhög.

A fürdés rendben zajlott, kivételesen Levike aludt el előbb, Livikét kicsit még altatta Mama, volt persze köhögés, köpködés is, majd 21 óra után egy kis hányás is, de az is a köhögés, erőlködés miatt lett már.. szegénykém még mondta is, hogy "mindjárt hányni fogok", és akkor jött is... nem volt sok és inkább a váladék ürül, nem a kaja.... nyitottam ablakot, hogy kapjon levegőt, most megint nagyon szörcsög is, pedig kétszer is volt szívatva az orra este.
Ebbe nagyon belenyúltunk ismét, mint a fülével... de reménykedjünk, hogy ennél már jobb lesz és péntek reggelre csoda történik, és meggyógyul!

Ma volt alkalmam kipróbálni - és szerintem lesz is még sajnos... a betegség miatt sajnos - azt, hogy milyen egy gyerekkel... Lényegesen könnyebb, olyan fura érzés, az utcán is meg mindig olyan érzésem volt, hogy hiányzik "valami".. furcsa volt, hogy maximálisan figyelhetek és kell is figyelni arra az egyre, aki épp velem van. Levike is pl ügyesen öltözködött a bölcsiben, jött az utcán is, bár volt egy-két megállása, meg hogy vegyem fel, de valamivel mindig sikerült elterelnem a gondolatát és indulásra bírni. Ez az, amit Mama mindig mond, csak nekem két gyerekkel nem működik. :(

Ennyi lenne mára, jövök amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)