2012. április 3., kedd

Megint egy rövidke...

Minden rendben van eddig, le is kopogom, tegnap azért még félve néztem a telefonom, ha csörgött, hogy nem a bölcsiből hívnak-e, de minden rendben volt a gyerekekkel. Remélem, hogy nem fog Livike vissza esni, a nátha is minimális már Levikénél is, szívóval is alig jön valami.
Tegnap Levike a bölcsiben bilibe kakilt, sőt ma reggel itthon is, Livikével együtt! :) Egyre több időt vannak pelus nélkül itthon, Levikém mondjuk bepisilt az este, ment volna Ő a bilire, mert ott is volt pisi, de a nadrágján és a harisnyáján is. Arra jöttem ki, hogy áll a fürdőszobában egy szál bodyban, már le is vette a nedves holmikat. :) Semmi baj, gyorsan kimostam a ruhákat, reggelre meg is száradtak a radiátoron. :)

Reggel igyekezni kellett, mert Apa 8-ra ment dolgozni, Mamáék Pestre mentek már 7 órakor, így a gyerekeket időben el kellett vinni a bölcsibe ahhoz, hogy Apa is beérjen a munkahelyére.

Azt sem tudom hirtelen mit csináljak, tegnap takarítottam, de szinte kezdhetném újra, vasalni is kellene, egy adag mosás már megy, de durván két órám van, ami ugye gyorsan elszáll, főleg, ha a gépnél vagyok. Elvileg csak a buszmenetrendet akartam megnézni, csak gondoltam írok, mert nem tudom hogy mikor kerülök ide megint.
Ma jön Marci, 11-re ér be a busz, én megyek ki elé a buszpályára... Brigi talán pénteken tud jönni, de attól függ, hogy dolgozik (gyakorlat), lehet, hogy majd valamelyik másik hétvégén fog tudni jönni.

Azt hiszem be is fejezem és haladok... Jövök amikor tudok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)