2012. április 26., csütörtök

Csütörtök folytatás

Délután Mamával mentünk a gyerekekért a bölcsibe. 16 óra körül járt már az idő, kint voltak az udvaron, bár már nagyon kevesen maradtak, úgyhogy nem szabad eddig húzni az időt, el kell indulni legkésőbb 15:40-kor, ha nem akarjuk, hogy utolsók legyünk...persze soha nem szóltak még, meg igazán nem is tudom meddig lehet elhozni a gyerekeket, de tuti nem 16 óráig, hiszen sokan addig dolgoznak és még oda is kell érni a gyerekért!
Na mindegy... nem is ez a lényeg. :)

Mondta a Teca gondozónő, hogy Levike délután válltig állította, hogy az a zöld bugyi a szekrényben az Övé, és hogy adja rá a Teca néni, mert Ő is bugyiban akar lenni. :) Teca néni meg elhitte, ha már ennyire állítja, és ráadta. :) Persze a bugyit Livikének vittem be váltásnak, ha esetleg szükség lenne rá. A Kati gondozónőnek szóltam még kedden, valószínűleg ezért nem volt képben a kolléganője, hogy kié is a bugyika. :)
Mindegy, nem gond ez, hiszen tiszta, meg most mi van abban, ha a Livi bugyija van rajta? Nem sokban különböznek még ilyen kicsi korban a bugyik, egy varrás elöl a fiúsnál és ennyi. :)))
Ami fontos, hogy Levike egész délután bugyiban volt és nem pisilt be, szólt, ha pisilni kell, bár itthon nem, de többször ráültettem a bilire, mivel nem válaszolt a kérdésemre, hogy kell-e pisilni, ráülve kellett. :))
A bölcsiben ételkóstoló volt a szülőknek, hogy megtudjuk, mit is esznek a gyerekek. Persze a gyerekek is bejöhettek, aki még ott volt. :) Megettek egy csomó reszelt répát almával, mást nem nagyon, én valami kis krémsajtos-uborkaszeletes kenyérfalatkát kóstoltam, de voltak még főzelékek, sütik és még valami csírák is, utóbbit Livike kiszúrta, szedtem belőle egy keveset, de nem ette meg.. :))))
Egy keveset még ott voltunk, majd elindultunk haza.
Nem tudom miért, hogy jött ez most, de mindenáron a játszótérre akartak menni. Lehet, hogy volt róla szó már, ahogy látták a gyerekeket mondhatta a gondozónő, hogy majd mondják nekünk, hogy menjünk be a játszótérre... Hát, ha nem lenne ott az a porhomok, még akár be is mehetnénk. Csúszda és hinta itthon is van, akkor meg minek? Persze csomóan voltak, oda sem lehetett volna férni semmihez.
Livike behisztizett, Mama végig cipelte, na mondom jó... tegnap Levike, ma Livike.. de azért Ő nem ordított úgy, mint tegnap Levike. :) Én közben szaladtam Levike után, mert miután hajlandó volt elindulni és nem folyton a kocsik elé akart menni, úgy ment, mint a meszes.. közben kezemben volt Livike motorja, a két hátizsákjuk és egy szatyor a cuccokkal, mert a kabátokat, mellényeket, benti nadrágokat is haza kellett hozni. És még akkor a vastag nadrágot, ami reggel még rajtuk szokott lenni nem is hoztam, mert az a szekrényben volt és bent felejtettem... :( Nem baj, jó időt mond holnapra, talán nem fagynak meg reggel menetben... :))

Itthon még kint kellett lenni, átöltöztünk, de utána egyből mentek is még ki. Livike megevett egy egész paradicsomot egy-az egyben, majd ettek egy kis bolognait is mindketten, ittak teát, majd 17:30 körül Mamáéknak el kellett menniük, de a gyerekek még nem akartak bejönni, így maradtak kint, lesz ami lesz, majd csak be tudom valahogy hozni Őket, a Piskótatallérban bíztam. :)
Be is jött, 18:30 körül bejöttünk, kézmosás, átöltözés és ehették is a tallérokat, közben nézték a mesét, majd ettek kekszet is, ittak teát és vizet, végül még ettek vajas-párizsis kiflit is. :)

Mamáék 19:20 körül értek haza, fürdésre így nem maradtam segítség nélkül.
Minden rendben ment, 20:30 körül már aludtak mindketten, Livike 5 perc alatt elaludt. Ma sokat voltak kint, megtette a hatását a jó levegő. :)

Ennyi lett volna még mára, jövök amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)