2012. április 24., kedd

Még néhány szó mára...

A gyerekekért Mamáék mentek autóval, előtte a városban voltak, telefonon szólt Mama, hogy én ne menjek, majd Ők rendezik a dolgot, ugyanis akkor kezdett esni az eső.
Mire haza értek épp elállt, így nem áztak szét amíg bejöttek. :)
Időközönként esett, majd nem, végül 19 óra után megint rákezdett, dörgés, villámlás, szakadó eső, majd csend.. majd megint eső, most pedig épp nem esik, ha jól hallom.
A gyerekek viszonylag jók voltak délután, volt bent Papa is egy kicsit, majd kiment, utána jött Mama is, volt Kisvakond nézés, építőzés, na meg evés, de az kb egyfolytában. :)
Ettek gesztenyepürét, majd később tejszeletet is, narancsos TicTacot is kaptak pár szemet, ettek még tojásos túrót és vajas pirítóst is. Ittak Kubut, és most csak azt, mert ha látják, akkor addig isszák, amíg van. Ezért szoktam azt csinálni, hogy amikor elfogy, pár napig nem veszek, vagy nem veszem elő, hogy igyanak teát és vizet is. :) (Még mindig a Cappy Ice Fruit Multivitaminos változata nálunk a Kubu :)))  )
Megvolt mára megint az édesség adag, de pirítósból is megettek jócsomót, meg túrót is. :)
A bölcsiben sóska vagy spenót volt az ebéd, Levike blúzán látható elég rendesen.. :) Mással nem, de azzal mindig leeszi magát, most meg rá is folyt elég sok, de azért nem ázott át.

Livike nagyon ügyes volt, mindig szólt, ha pisilni kell, nem kellett bugyit cserélni baleset miatt. :)) Alváshoz sem kapott pelust, nem volt akkor sem gond, csak kevesebbet aludt, azt mondta a gondozónő.

Van egy agyontaknyos, köhögős gyerek a csoportban.....  várhatjuk mi is a betegséget. :(
(az ilyennek nem jár kitiltási igazolás??:( )

Szinte fura, hogy pár napja nem kell orrot szívatni, bár ma Mama megpróbálta, szerintem nem igazán jött sok minden... a porszívót pedig eltehettem, bár babonából szerintem nem kellene, mert múltkor is az volt, hogy amint átpakoltam a másik szobába, egyből kellett napjában többször orrszívásra....

Mamával fürdettünk, most Livike mellé oda kellett feküdnöm, mert félt a villámlástól, dörgéstől... hamar elaludt, Levike nem nagyon akart, de azért 20:30-kor már Ő is aludt.

Ennyi lenne hirtelen, ma már a második bejegyzés, máskor meg egy hétig semmi.. ezt aztán be lehet osztani.. :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)