2009. október 16., péntek

Néhány kép... :)

A címekkel én mindig bajban vagyok.. semmi értelmes nem jut eszembe. De milyen címet is adhatnék egy olyan bejegyzésnek, amiben képek lesznek?  :)))


2009. szeptember 30.
Levi a képen látható hordozóban ült. Egyszer csak elkezdte szépen a kis hisztijét, emelgette a fenekét, aminek következtében folyamatosan csúszott lefele.. mikor már csak a dereka volt ott ahol rendesen a lábának kellene lennie, segítséggel, pici tartással, hagytuk, hogy szépen kicsusszanjon :) Úgy tűnik elégedett az eredménnyel... :)



Mindjárt fel is találta magát, a pléd rojtjának húzgálása elég jó elfoglaltságnak bizonyult.
Persze nem sokáig! Addig volt csak a földön amíg fényképeztem, utána ha jól emlékszem ment ki Ő is Livikéhez a babakocsiba...
(akkor még jobb idő volt....)



2009. október 10.
Tudom, hogy itt Leviből nem sok látszik, de olyan aranyosak, ahogy nézik egymást..:)



Itt meg valaki mást... Már nem tudom ki volt ott, szerintem Mama! Mindenesetre örülnek Neki! :)



2009. október 12.
Levi, a Superman! :)
Eredetileg nem ez az alvós ruhája, de a hálózsákjaik épp ki voltak mosva, így hirtelen ezt a két tipegőt találtam, ami még jó rájuk. A Supermanesnek egy a baja, hogy nincs zokni része. Adtam ugyan rá zoknit, de az kb 2 percig volt a lábán, mindig vagy lehúzta, vagy lerúgta, a lényeg, hogy nem győztem Rá visszahúzni.



A Nagy Beteg! :)
Annyira jó kedve volt hétfő este! :)
Persze fürdés előtt aludt egy órát... nagyon nyűgös volt, sehogy se volt jó, egyszercsak letette a fejecskéjét és elaludt hason a játszószőnyegen...
Már arra gondoltam, hogy kihagyjuk a pancsit, ha felébred csak gyors tisztába tevés, áttörölgetés és alhat tovább... Levike másként gondolta... mivel a "termés" miatt mégis jobbnak láttuk, ha megfürdetjük, utána annyira felélénkült, hogy kb 10 perc evés után ki kellett venni a kiságyból a mi ágyunkra, hátha ott elalszik. Nem aludt. Helyette viháncolt, dumált... Livi is felébredt, nem akart maradni, na mondom akkor gyere ki Te is, majdcsak elalszotok.... A képek 22 óra körül készültek....



Imádnivalók.. :))



Ennek a képnek valaki más biztos hogy nagyon frappáns címet és leírást tudna adni. Valahogy úgy néz ki Levi mint aki épp karatézni készül. :) Egyébként meg annyi volt, hogy felültettem a sarokba, és épp viháncolt egy jó nagyot!... :)


 
Ez most így nagyon jó! :)


Mindjárt felborulok! :)



Livi vagy megsimogatni akarja Levit, vagy megcsikarni, így utólag már nem tudom, mindkettő szokása, de inkább az utóbbi. :)



Superman az ágyában... :))



Álmos volt már nagyon, megkapta a maradék kajáját, 10 perc múlva aludt is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)