2009. október 6., kedd

Pár szó és képek :)

Újra itt! :) Egyelőre csend van és nyugalom, remélem, hogy reggelig így is marad! :)
Úgy tűnik fény derült Levi rejtélyes csípéseinek/kiütéseinek okozójára. Tegnap reggelre megint lett az arcán vagy 4 db, meg hátul a fején is több.. éjszaka visítva ébredt, nem láttam rajta semmit, kajával visszaaludt. Hajnalban megint sírás, akkor kivettem, betettem magam mellé az ágyba és ott elaludt... Reggel láttam meg az új csípéseket. Fél óra múlva pedig a három, jó nagy SZÚNYOGot a függöny mögött! (Mama jól le is vadászta őket, eleve Ő vette észre...) úgyhogy a tegnapi "adag" felelősei meglettek. Pedig meg szoktuk nézni mindig este, hogy van-e bent valami állat, de ezek jól elbújtak.
Tegnap este - ma is - az éjjeli fényt is áttelepítettem a szoba másik oldalára, mert arra gondolok, hogy azért "csak" Levit csípi össze, mert az Ő ágya felőli falon van a fény, és arra megy.. Azt nem kockáztattuk meg, hogy kicseréljük a gyerekeket, és ha Livin is lesznek csípések, akkor biztos, hogy a szúnyog volt a pöttyök okozója..
Valószínűleg Levi érzékeny és/vagy allergiás a szúnyogcsípésre, azért lesz olyan csúnya mindig. Nekem olyan szokott lenni, hogy megcsíp egy helyen, meg se vakarom, vagy csak kicsit, és kis idő múlva már tenyérnyi a pirosság meg a duzzanat. Neki lehet, hogy ilyen kicsúcsosodós, megnövős, bepirosodós allergiája van. Ételre nem hiszem, mert most már tényleg rendszeresen eszik a házi kaját (sütőtök, répa..) több kevesebb sikerrel :) és szerintem jól bírják, meg ugye azt megeszik max délután 2kor, akkor miért másnap reggelre okozna bármit is. Ja, és ma reggelre nem volt semmi új rajta!:) Sírás se volt, 22 óra körül egyszer felébredt, de megette a maradék kajáját és el is aludt, reggelig bírta! (dejóisvolt!:) )
Remélem, hogy tényleg megoldódott, és tényleg "csak" a szúnyog volt a hibás, és nem valami más....

Egyébként most sem történt semmi különös, ma viszonylag jók voltak, mármint nem volt sok sírás, este fürdés előtt pl. szokatlanul jól viselkedtek.. Livike még egy 10 percre el is aludt, - pedig már nem szoktuk hagyni olyankor - de nem volt szívem felébreszteni.. játszottam vele, a térdemen hintáztattam, egyszer csak becsukta a szemét és elaludt.. én meg letettem, és hagytam. :) Nem soká viszont már vidáman rúgkapált, és persze rögtön hasra fordult, aztán meg panaszkodott... :) Levi ezalatt szépen játszott a játszószőnyegen, csak úgy mozgott az egész, ahogy rugdosta a boltívről lelógó figurákat.. :)))
Fürdés, kaja, alvás.. (Livike mondjuk a nagyágyon van mert nem akart elaludni a helyén, kitettem oda, ott el is aludt, majd nem soká visszateszem a helyére.. Remélem, hogy alszik továbbra is. :)

Azt hiszem elég volt már a szavakból, jöjjenek végre a képek.
(jutok, ameddig jutok...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)