2009. október 22., csütörtök

Az első videófelvétel... :)

Persze rengeteget készítettem már, a régi telefonomban is van egy csomó, a mostaniban is, meg a kamerával is készült már vagy 3 kazettányi anyag.. (azt én nem tudom letölteni:( )
Hogy miért első? Azért, mert eddig egyet se tettem fel Netre. Ez amit most itt is megmutatok, iwiw-en már kint van. :)
A minősége sajnos nem a legjobb, sőt azt is mondhatnám, hogy szörnyű rossz. :( De hát a telefon az nem videokamera, a felbontása nem az igazi, viszont sajnáltam volna elszalasztani ezt a pár jókedvű percet. Egyébként szerintem a hang a lényeg, és az jó. Hogy miről szól? Kacagásról. Egymásra, sokáig, látszólag ok nélkül. Ők biztos tudják miért nevettek egymásra. :) Épp ideje, hogy kezdjék egymást felfedezni. :) (persze már régen érdeklődnek egymás iránt, nem most kezdték, de általában inkább a piszkálás, ütögetés szokott menni. Levi mondjuk eddig is sokat mosolygott Livire, de Livi inkább csak csendesen szemlélte Levit, néha megeresztett egy-egy simogatást, ami legtöbbször kicsit durvább formában ért célba.)

A felvétel előtt még azért írok pár szót úgy általában.
Egészségileg már majdnem minden OK, Napi 2-3 alkalommal még kell orrot szívatni, néha hapci meg köhögés, de most már úgy tűnik meg fognak gyógyulni. Remélem legalábbis.
Pár napja nem kell felkelni éjjel hozzájuk, max. hajnalban, de akkor is csak kaja kell és alszanak tovább.
Esti elalvás is változó, Levi tegnap este is a nagy ágy közepén aludt el, a saját helyén nem volt rá hajlandó, viszont a nagy ágyon 10 perc múlva aludt is. :)

Ma elég szép idő volt nálunk, sütött a nap, de azért nem volt túl meleg... Dél körül kitettem Őket a levegőre, ott aludtak. Levi a babakocsiban, Livi a hordozóban az asztalon. :) Megint nem maradt a kocsiban... Livikét kicsit megsütötte a nap, legalábbis az arca piros volt este. Remélem, hogy nem hámlik le, vagy valami....

Az evések ideje sosem egyforma, a reggeli kezdéstől függ minden további evés. A gyümölcsöt ma délben ették meg, mert 9-kor ették a reggelit, így kb 3-kor következett a főzelék. Nem baj, én úgy vagyok vele, hogy az a lényeg, hogy meglegyen minden étkezés, mármint a tápszer mennyisége nem baj, ha nincs meg, de a gyümölcs meg a főzelék az legyen. Legfeljebb kelnek éjjel is, ha mégis kevés volt napközben a tápszer.

(Eredetileg ide írtam a következő postot a napirendről, aztán úgy gondoltam kiveszem és az megy külön, ez sem lesz legalább olyan hosszú :)
Egyébként kicsit át kellett szerkesztenem ezt a bejegyzést, mert akkor kezdtem el megírni amikor még épp kint voltak a levegőn... a jelen időből múlt idő lett, stb. Természetesen Levi felébredt, mennem kellett, aztán telt tovább a nap, most tudtam jönni... :)  )


És akkor itt van az a bizonyos felvétel :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)