2009. október 6., kedd

Képek :)


2009. szeptember 1.
Jó ez a játszószőnyeg! Egy ideig legalábbis leköti Őket.. :)



2009. szeptember 8.
Elfáradt a drága.. :)
(olyan szépen tud aludni, nem?...:)  )

 
2009. szeptember 15.
Mamával és Papával
(a 30. házassági évfordulón)
(Levi már ott is szerelne, mint mindig, mindent meg akar fogni...:) Az egyik kedvence az ajtón lévő függöny, - hosszú vékony barna csíkokból áll - ahogy megyünk ki rajta, biztos hogy egy két szál a kezében marad és élvezi, ahogy húzza. Na de ez nem ehhez a képhez tartozik, csak eszembe jutott. :)  )



2009. szeptember 15.
Levikével esti játszás közben modellt ülünk :)



Livi is csatlakozott hozzánk. :)
Még mindig nem könnyű mindkettőjüket fogni, és bevallom, egyedül nem is tudtam felvenni még Livit is, segítség kellett hozzá :)



Livivel ketteseben. :)
Biztos ott fog kijönni az első foga ahol mutatja, mert folyton ott jár a keze... nem lehet még kézzel érezni semmit, max. annyit, hogy talán picit duzzadtabb az ínye, azért be szoktam kenni Dologéllel néha amikor már nagyon fájlalja....



2009. szeptember 21.
Hát igen, ez azt hiszem egy tipikus babás kép.... :)
(Mármint a legtöbb kicsiről készül láb bekapós kép..)



"Akkor most bekapom a lábam!"  :)



"Utána jöhet a kezem is!" :)



Levike meg csak úgy elvan... nézi, hogy már megint fotózok, ahelyett, hogy Vele játszanék.. :)



"Na, akkor mutatok én is valamit anyának, pl egy nyújtózkodást, de közben el kellene érni azt a lelógó figurát is...! "  :)



"Még egy kis tornamutatvány, de most már menjünk fürdeni!" :)



2009. szeptember 22.
Újabb példa a szépen alvásra.. :)
Mama ölében - elég nagy nyűgösködés után - végre sikerült elaludni!



Még aznap délután Livike egyedül volt a babakocsiban az udvaron. Amikor kimentünk ez a látvány fogadott bennünket: Livi a babakocsi alsó részében (a lábrésznél, persze fekvőre van állítva a kocsi) keresztben, hason feküdt és vigyorgott. :)
Azóta csinált már olyat is, hogy feküdt rendesen a helyén, egyszer csak átfordult hasra és a Levi helyén kötött ki. Ez azért is volt érdekes, mert szemből nézve Livi van balról a babakocsiban, tehát ahoz, hogy átkerüljön a másik oldalra, balra kell fordulnia. Namost a kicsilány eddig 90%-ban mindig jobbra fordult, ha hasra akart fordulni.. Gondolom rájött, hogy ha arra nem tud - mivel ott volt a babakocsi oldala - akkor fordul balra.

Még egy dolog ami ehhez kapcsolódik (Nálam minden, mindenhez kapcsolódik:)) ):        Ha hasra fordul, (vissza ugyan még nem, vagy nagyon ritkán de inkább csak segítséggel fordul) akkor saját maga körül tud forogni. Ezt úgy értem, hogy ha pl először balra "nézett" a feje, szépen körbe tud fordulni hason, hogy a végén már arra felé van a feje ahol előtte a lába volt. Na ezt jól körülírtam. :) 




 Kicsit később Levi is csatlakozott Livihez, hogy levegőzzenek...
Új szokása (azóta már Livinek is) szinte rögtön lehúzni a zoknit ahogy rájuk adtuk, mindezt lehetőleg úgy,hogy előtte jól megrágcsikálják....
Magyarul a zokni sem akadályozza meg őket abban, hogy a szájukba vegyék a lábukat :)



2009. szeptember 23.
Csoportképet akartunk csinálni, fogalmam sincs, hogy mit néznek mind a hárman a mellettünk lévő cseresznyefán, de biztos érdekesebb, mint a fényképezőgép.. :)



Majdnem sikerült, itt már csak Livi nem figyel, de időzítéses módban volt a gép, ez sikerült a legjobban a három közül amit csinál olyankor a fényképező.  :)

 
2009. szeptember 28.
Livike nem tudja eldönteni, hogy most mivel is kellene játszania. :)
Annyi minden van ott :)


2009. szeptember 29.
Közös hasalás a nagyágyon, bár úgy látszik már elfáradtak... pedig még csak reggel volt. Kint még hűvos volt az idő, sajnos mostanában már ez van. Nem lehet kitenni levegőzni Őket csak 10 óra után, vagy még később, annyira hideg van. :( úgyhogy itt jobb híján bent voltak még, fotózkodás után előkerült a játszószőnyeg is, azután lassan mehettek is ki a levegőre megenni a gyümölcsöt.. :)


Ennyit tudtam most összeszedni, szerencsére hagytak is a csemeték, hogy mindet feltegyem.. úgy el tud telni az idő, lassan mehetek aludni én is, mert egyszersem biztos, hogy nem kell éjjel vagy hajnalban kelnem etetni vagy csak altatni...
Megyek is, jó éjszakát!  :)




2 megjegyzés:

  1. Tudom, hogy holnap képes leszek elfelejteni, ezért még ma szeretnék Boldog Névnapot kívánni Livinek (remélem holnap tartja a névnapját) :-)
    Puszi,
    Dóri
    www.hannadominik.blog.hu

    VálaszTörlés
  2. Szia Dóri!

    Köszönjük szépen a névnapi köszöntést, nagyon kedves Tőled, hogy gondoltál Livikére! :)
    Mi úgy gondoltuk, hogy február 12-én lesz a névnapja, mivel a naptárban csak az szerepel, a többinek nagyon utána kell nézni, ha valaki tudni szeretné...
    Igaz, hogy jobb lenne, ha nem szinte egymás után lenne a név- és szülinapja, de majd kialakul, lehet, hogy az évek során majd változtatunk, elvégre semmi nem kötelező, lehet válogatni a névnapok között, egyelőre marad ez. :)
    Még egyszer nagyon szépen köszönjük!
    Puszi,
    Betty

    VálaszTörlés

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)