2012. szeptember 26., szerda

Kedd folytatás, és a szerdai nap eddig...

Túl sok említésre méltó nincsen, de mivel ráérek, írok kicsit.
Éppen lenne mit csinálni, de most bent vagyok az irodában a telefont ügyelni, mert Mama orvosi vizsgálaton várja a sorát reggel 8 óra óta a Dédi Mamával együtt, ki tudja mikor szabadulnak. :(
Ha kimegyek, tuti csörög a telefon, az előbb is úgy volt.. :)

Szóval.. a kedd délután elég jól alakult, az oviban rendben volt minden, hazahoztam a gyerekeket, kicsit kint voltak az udvaron, majd bejöttek ide az irodába mesét nézni a gépen. Valamiért ez jobb, mint nálunk a tévé vagy a laptop... :D Jó nagy monitor van, az tény.. :) Szépen elvoltak fürdés időig, mindent előkészítettem, hogy már csak be kelljen ugraniuk a kádba...

Az elalvás nem volt egyszerű.
Pár napja Levike a fejébe vette, hogy fél a betűktől. Azoktól, amik a falon vannak az ágyaik felett, a neveik vannak kirakva. Június óta fent vannak, plusz még a Hupikék törpikés és Mickey egeres meg Plútó kutyás figurák is, de azoktól nem fél, csak a betűktől. :( Nem lehetett megmagyarázni, hogy nem bántanak, stb.... Mama megunta és leszedte. :(( Én úgy sajnáltam a dolgot, régóta az egyetlen sikerélményem volt, hogy én tettem fel mindet és szerintem egész jól elrendeztem, erre most le kellett szedni... hogy néz már ki így a fal... :(( Abban bízom, hogy idővel vissza tehetem, reggel már mondta Levike, hogy majd Ő visszateszi, csak lentebb...! Na azt ne adja az ég, hogy Ő pakolja... ép betű nem maradna... könnyen törik ez a dekor hungarocell, vagy milyen anyag...  meg festék sem maradna sok a tapétán. :( Úgyhogy most nevek nélküli a fal, remélem nem sokáig! Persze a leszedéshez az is hozzásegítette Mamát, hogy már Livike is nyekeregni kezdett, hogy fél.... na utána viszont csend kellett, hogy legyen, betűk eltűntek, nincs több kifogás, alvás! Úgy is lett, 21:30 így is volt kb, hogy elaludtak.
Később már nem volt semmi gond, aludtak, valamikor hajnalban jöttek közénk mindketten.
Reggel keltünk időben, de a készülődés elhúzódott, mert nézték a tévét... azért beértünk időben az oviba. Rendben bementek, remélem azóta is rendben van minden Velük.

Ennyi lenne most nagyjából, jövök amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)