2012. szeptember 23., vasárnap

Helyzetjelentés

Gyorsan pár szót írok csak, telefonról vagyok, nem tudom gép elé jutok-e még ma, a hétre pedig csak kell legalább egy bejegyzés. Előre is elnézést kérek az elírásokért, a telefon nem mindig azt írja, amit én szeretnék, nem biztos, hogy észre veszem.

Az oviban minden rendben volt a héten, nem volt reggel sírás, csak a szokásos többszöri puszi-pacsi.:-)
Nap közben is rendben volt minden, legalábbis nem mondtak semmit az óvónők. Bár amilyen bőbeszédűek.
Csütörtökön volt egy pár perces szülői, mert van lehetőség angol tanulásra, az ezzel kapcsolatos tudnivalókat mondták el. Sajnos nagyon drága, 25.000 ft fejenként, heti egyszer 45 perces foglalkozások, 25 alkalom. Ha itthon is szeretnénk gyakorolni, akkor egy csomagot kell megvenni 6000 ftért még plusszba, ez tartalmaz egy munkafüzetet, egy CD-t, egy matrica gyűjtő füzetet, valamint egy internetes regisztrálási lehetőséget. Nagyon sok. :( Majd valami más módon tanulunk angolt, van a neten nyomtatható kártya csomag. Le kell lamináltatni, hogy tartós legyen, meg vannak versek, dalok, stb, csak össze kell szedegetni az anyagokat. Amúgy nem igazán érdekli még a gyerekeket a nyelv, hiába nézik a Noddy-t is, ami pár perces angol nyelvlecke sorozat a Minimaxon, nem köti le őket, a zenéket szeretik csak.:-)

A héten esélyes volt Levikének a Fülészet meglátogatása, de szerencsére nem kellett orvos, két éjjel fájt csak kicsit a füle, egyszer volt hőemelkedése és kb ennyi. Keddtől készenlétben voltam itthon óvoda időben, hogy mikor szólnak, mennem kell. Nem kellett, az oviban nem fájt a füle, orrmosás, szívás többször volt, mint általában, na meg az antibiotikumos orrspray is forgalomban van megint minimum kétszer, de van, hogy háromszor is naponta. Eddig megúsztuk az orvost, de nem tudom meddig, és hogy Lívikének mikor jön elő a fülfájás. Remélem minél később.

Jajj mi lett ebből! Tele lett kóddal a szöveg, amit eddig írtam:( fél percig nem tudtam írni, mert a gyerekek közben randalíroznak, mire újra jöttem, már így nézett ki. Na mindegy, meglátjuk mennyire olvasható. Majd gépről kijavítom, vagy kitörlöm az egészet. Nincs kedvem újra írni most.:( Ennyi egyelőre. Jövök ahogy tudok.

Itt vagyok újra. :-)
Szerencsére a blogban már rendesen olvasható az irományom, nálam legalábbis nincs gond.:-) Na akkor írom tovább még kicsit, de nemsoká fürdés. Ma van Apa születésnapja, de tegnap tartottuk minden téren. Köszöntés, torta, majd 17 órára be kellett mennie Apának dolgozni, de csak azért, hogy 18 óra előtt már vissza is jöjjön, megvariálták a beosztást, csak nem szóltak:( Ha már így alakult, Mamáék átvállalták éjjelre és estére a gyerekeket, mi pedig kimenőt kaptunk Apával ünnepelni valahol a városban.:-) ezúton is köszönjük szépen a lehetőséget Mamáéknak!:-) voltunk pár helyen, még biliárdozni is tudtunk, igaz jó drágán, de másik helyet nem találtunk, ahol lett volna biliárd.:( A gyerekekkel rendben volt minden, bár Mama megint nem sokat aludt, mint ilyenkor lenni szokott. Sokat voltak fent.:( Holnap reggel Apa 7re megy dolgozni este 10ig, a gyerekeket egyedül kell majd elkészítenem és elvinni őket az oviba.:( nagy falat lesz. Papa és Mama sem tud majd segíteni:( na majd lesz valahogy. Persze már előre parázok, hogy hogy lesz, mint lesz. :( Most már tényleg megyek, készítem a fürdéshez a dolgokat. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)