2012. szeptember 25., kedd

Keddi gyors.. :)

Mármint iromány..
A hétfő egész jól indult, talán még kevesebb ellenállás volt a reggeli készülődésnél, mint máskor. Levike akart idő előtt kimenni, pedig még hátra volt az orrszívás.. azért csak sikerült megoldani, az orrspray fújást már Mama csinálta, ez már rendszerré alakult, hogy reggel az oviba indulás előtt bemennek a gyerekek és Mama fújja az orrukba. :) Az a baj, hogy már este is követelné Levike, akkor is, ha Mama épp nincs itt, nagyon nagy könyörgések árán tudom csak befújni Neki én...
Az oviba rendben odaértünk, szépen jöttek velem kézen fogva. :)
Nap közben rendben volt minden, bár a dadus elmondása szerint ebédnél szét kellett Őket ültetni, mert piszkálták egymást. :) Egyébként nem volt semmi gond.
Haza felé is simán jöttek, volt még udvaron játék, mivel már előbb sötétedik, mint nyáron, így korábban kell bejönni este. Apa 16:30 körül jött, mégsem kellett este 10-ig maradnia.
A fürdés rendben zajlott, 19:50-re kész is voltunk, de csak 21 óra körül aludtak el a gyerekek. Na meg én is, de utána felkeltem, megittam egy Neocitrant, mert rajtam is kijött a nátha... és aludtam tovább. :) Magamnak is csinálom az orrmosást meg fújom a Bioparox sprayt, eddig nem vettem észre, hogy valamit is hatna, de majd meglátjuk, két nap még lehet, hogy nem hat. Mindenesetre nem is olyan rossz, mint ahogy gondoltam, azt hittem jobban csíp, a szaga alapján, amikor a gyerekeknek fújjuk... :)

Ennyi lenne most hirtelen, jövök, amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)