2012. szeptember 4., kedd

A méhecske végülis darázs volt....

A tegnapi bejegyzés címét már ki is javítottam, igazából Apa kellett hozzá, hogy konkrétan megtudjuk, mi is csípte meg Levikét. A darázs ugyanis harap is.. szegény Levikét így duplán érte a fájdalom, mert szúrt is, harapott is az a bizonyos darázs. Fullánk így nincs benne, bármennyire is annak látta Mama még tegnap. Valószínűleg mi azért nem értünk ezekhez a dolgokhoz, mert nem igazán csípett még meg egyikőnket se méhecske, se darázs, vagy csak ritkán és az is rég volt... na mindegy, a lényeg, hogy már tudjuk mi volt.
Reggel is elég puklis volt Levike szeme alatt, adtam egy fél Calcium Sandost, nagy nehezen megitta, nem akarta. :(
Az oviba 8:25-re értünk be, hozták is a reggelit hamarosan. Mondtam az óvónőknek, hogy figyeljék már, hogy esznek-e a gyerekek, mert hajlamosak elsumákolni... valami málnás tej volt kiírva reggelinek, de nagyon kakaó illatot éreztem, szerintem elírták, meg mi az már, hogy málnás tej? :(
Simán maradtak, bár mindketten oda-oda jöttek hozzám bújni, főleg mikor valamelyik másik gyerek sírt, hogy nem akar maradni... végül csak el tudtam jönni, amikor láttam, hogy szépen elvannak, persze előtte már vagy ötször megvolt a puszi-pacsi elköszönés... :)

Délelőtt vasaltam, volt mit... utána csináltam keksztekercset, bő másfél óra és mehetek a gyerekekért... vagy inkább szűk kettő...
Ennyit szerettem volna most csak... jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)