2015. július 17., péntek

Szerda délutántól eddig..

Ott hagytam abba, ha lesz időm írok még, hogy ebben a két napban mi történt.
Szerdán Ovi után ismét elmentünk úszásoktatásra.
Egyre ügyesebbek és remélem, hogy nem kell már túl sok órát venniük, hamarosan megtanulnak úszni. Lívia már mandzsetta nélkül próbálkozott a nagymedencében, de az még annyira nem megy. Fél és a víz alatt akar ott is úszni, mint  a kismedencében.
Levi még nem igazán engedi el a nagymedence szélét, csak mellette lépked a kis patkán.
Néha nagy nehezen elmerészkedik Tibi bácsi könyörgésére. Fogja a botját és úgy egy pár csapást csinál. Nagyon rendes a Tibi bácsi, mert egyáltalán nem erőlteti semmire Őket. Azt mondja addig fölösleges, amíg nem éreznek rá. Igaza is van!
Szerdán 18:00-kor jöttünk el, jól kifáradtak. Nekem volt még 18:30-kor egy órás dolgom, de mielőtt elmentem, kiraktam a vacsorát az asztalra és mindent elkészítettem nekik. Miután befejezték lepakoltak az asztalról, a mosogatóba voltak a tányérok, stb. Ügyesen nézték a mesét, csendben voltak , észre sem vették, hogy hazajöttem. :)
Kicsit későn aludt el a Livi, valamiért nem volt álmos. Levi elaludt, nem volt még 22:00-óra.
Éjjel minden a szokásos volt, alvás nekem nem sok, de ez már nem újdonság.
Reggel bezzeg nehezen ébredtek, álmosak voltak, de mondtam, hogy aki éjszaka legény, nappal is az legyen, és ugrás ki az ágyból...! :) Na jóóó...alapon, gyorsan összekapták magukat, mint úgy általában mindig.
Oviba most nem én vittem őket, mert készülődtem, indultam 08:10-kor Pestre, edzésre.
Autóval mentem, mert 1 hónapja hazahoztam a golyós táskámat és nagyon nehéz lenne vonattal felcipelni, így elmentem autóval. Vittem magammal még egy csajszit, akit a vasúton felvettem és mentünk együtt. Egyedül nem szeretek autókázni! :)
Edzés remekül ment, nagyon sok dicséretet kaptam az edzőtől! :)
Délelőtt 11:00-13:00-óráig volt edzés. Gyors átöltözés és indulás haza, mert 15:30-ra haza kellett érnem. Úszásoktatás ismét!
Haza is értem, nem volt semmi gond, az iszonyatos nagy hőségen kívül!
Úszás elég jól ment már Levinek is. Livikének a kismedencében mandzsetta nélkül nagyon megy, és már a feje kint van a vízből. Levinek ez még nem megy.
Úszásoktatás után kaptak egy-egy gombóc fagyit, mert ígérek már mindent, csak haladjanak az úszással. :) Siettünk haza, mert a lányoméknak egy nappal hamarább meg kellett szakítani a nyaralást, és már vártak ránk a Tiszán a stégünknél. Felpakoltak és addigra mi is odaértünk.
Vagyis, bennünket hazahozott Papa, és ezután ment a lányomékért. A gyerekek mindig nagyon éhesek úszás után, így addig vacsoráztunk. Miután megérkeztek a szülők, átpakoltak egy-két dolgot ami bekerült hozzánk és innentől fogva már otthon aludtak. Vagyis, nem igazán akartak aludni, mert Anya (lányom) sajnos nem pihent még eleget, mert, ment a fegyelem és szokásos "műsor ", amit Ők semmibe vettek! Elmegy a fülük mellett, hogy mit mond nekik az Anyjuk és nézték a mesét tovább. Ahogy azt már írtam is, én hagytam Őket, max.22:00-óráig, de addig nem is kellett, talán 1x volt, hogy Livike nem aludt el, Levi mindig elaludt 21:30-körül. Ő elaludt otthon is, csak Livi nem fogadott szót, mert fent volt még 23:30-kor is, ahogy mondta reggel az Anyjuk. Eddig nálam ilyet nem csinált, de tényleg nagyon fura a viselkedésük az Anyjukkal. Livi eléggé akaratos mostanság, de én ezt nem veszem tudomásul, mert ha kikiabálnám a tüdőm, akkor sem lenne jobb! Sőőőt...akkor lenne csak igazán rossz!! Sajnos le kellett mennem este, mert nagy volt a hangzavar, ami egyáltalán nem hiányzott nekünk. Ha nem kellene pénteken mennem Pestre, még maradhattak volna a lányomék ,de sajnos ez így alakult.
Többször is ki kellett mennem, de nekem szót fogadnak, igazából nem tudtam mit csinálni. Ahogy eljöttem már ment a "műsor"! Reggel korán kellett kelni, így rájuk hagytam és lefeküdtem. Nagyon nem esett jól a felkelés. :)
Ma jött a férjem is (Papa) Pestre, mert Sportorvosi vizsgálaton voltam, Argentínai utazásomhoz kellenek ezek még. Szív UH-volt és terheléses vizsgálat és egyéb apróságok. Még nincs vége, augusztus elején folytatódik.Elvitt, hogy valamennyire pihent legyek! :)
Ezért kellett hazajönniük a lányoméknak, hogy ne vigyem be az Oviba őket 06:30-előtt, mert akkor indultunk, hogy felérjek időben. Pont fel is értünk, volt forgalom bőven, ezért én fél órával mindig hamarább indulok, mert bárhol lehet és van is feltúrás, vagy baleset, stb. 09:00-órára mentem és 08:45-re értünk oda.
A vizsgálatok után jöttünk haza, hogy tudjuk vinni az Ikreket úszásoktatásra.
Előtte felhívtuk a Lányunkat, hogy esetleg elviszik -e őket, mert akkor nem kellene rohannunk!
A válasz a várt volt, semmi meglepő nem volt benne részemre!
Így rohantunk és mentünk is értük az Oviba, ami ma az utolsó nap volt!
Ismét lezárult egy korszak! Irány a suli ősztől! :) És irány az uszoda!! 15:50-re oda is értünk és 16:00-kor már kezdődhetett is az oktatás. Ma már Levi is elengedte a nagymedence szélét és mandzsettával nagyon ügyesen úszkált. :) Livikének is még csak így megy a nagymedencében.
A tanmedencében mind a kettő szépen úszik a víz alatt. De már úgy is, hogy a fejük fent van.
Az időjárás nem nagyon kedvezett ma nekem, nagyon nagy volt a páratartalom, ez miatt nagyon gyenge voltam és el is fáradtam. Alig telt el egy fél órácska sem, elkezdett dörögni az ég és nagyokat villámlott! Ezt egy fél órán keresztül csinálta, mire elkezdett esni az eső.
Tibi bácsit nem zavarta, oktatta tovább a gyerekeket! Őket sem zavarta, a levegő nem hűlt le, így dolgoztak tovább. Én bementem az eső elől egy fedett helyre, de láttam őket folyamatosan. Papa ült a medencében és néha segített Tibi bácsinak.
Úszás idő letelt, jöttünk haza. Lányomék vacsorával vártak bennünket, így ettünk és gyorsan leírtam még ami nálam történt és ezzel búcsúzom is! :)
Gondolom, hogy 1-év múlva ismét jövök! :)

Mindenkinek szép nyarat kívánok és nagyon jó egészséget!

Üdvözlettel: Edit Mama.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)