2015. július 11., szombat

Ami délutántól történt eddig




Az ebéd megvolt, nagyon sokat ettek, és jóízűen. Nem válogattak, éhesek voltak! :)


Továbbra sem tudok mást írni, csak ismételni tudnám magam, így annyival zárnám le a napot, hogy egész délután el voltak, játszottak, hol boltosat, hol postásat, hol én voltam a posta és jöttek befizetni, hol meg Méh telep voltam és hozták a kacatokat felvásárlásra. :)


Tényleg nem tudok semmi olyat írni, ami negatívum lenne, mert nagyon jó gyerekek voltak eddig.


Livike most bejött és kérdezte, hogy mehetek fürdeni? 19:00-óra volt ekkor és érzik az időpontot, mert ilyenkor szoktak fürdeni. 
Én nem akartam, hogy ilyen korán már fürdés legyen, de ha Ők így szokták meg, akkor had csinálják. Kimossa a kádat, kiengedi a vizet és magától szépen megfürdik, felöltözik pizsire és majd jön be vacsorázni, ezután fogmosás és mesenézés lesz.


Levi most épp itt áll mellettem és kérdezi, hogy miket írok! :) Mondom neki, hogy csupa jókat, mert rosszat nem tudok szerencsére! Látni kellene az arcát, azt a vidám csillogó szemeket, hogy dicsérem őket! Írjam meg azt mondja, hogy mi mindig jók vagyunk, csak Anya sosem hagy minket így egyedül játszani, meg, mindig jön, hogy innen is gyertek, onnan is, és ne nyúljatok ehhez sem, meg semmihez sem! De akkor mivel játszunk? Széttárt karokkal! ..... :)


Mondom neki, hogy Anya félt titeket, hogy valami baj ér, ha mi nem vagyunk itthon és Ő nem tud vezetni és nem tud orvoshoz vinni és stb... Igen, de akkor sem kellene annyira félteni minket, válaszolt!  Igen, ez igaz, csak nem vagyunk egyformák Anyával, mondom én..! 
Azt tudom, kapom a választ és írom, ahogy mondja! :) Te nem féltesz úgy minket, mert Te is rosszalkodtál gyermekkorodban! :) :) Na, ezen besírok...! :) Honnan tudod Te ezeket?  Hát... hallottam, amikor úgy mesélted valakinek. :) Ez igaz, mert tényleg nagyon elevenek voltunk mi is 4-en tesók és én főleg, mert szinte csak fiúkkal voltam körbe véve és ők nagyon elrontottak anno! :) Valószínű, azért is értem meg én jobban, ha Ők "kicsit" belemerülnek a játékba. :) 
Most gyerekek, most játszanak, úgy is olyan gyorsan eltelik a gyerek idő! 


Most Livike elkészült a fürdéssel, és Levi először ment magától szó nélkül fürdeni. 
Nem tudtam, hogy hová megy, de Livike mondja, hogy fürdik a Levi.. :) Micsoda meglepetéseket kapok! :)


No, abba is hagyom, mert azért csak rá nézek!

Nem, nem nézek rá, mert épp jön, végzett! 
Dicséretben részesítve mind a két gyermek és tényleg beigazolódik mindig amit mondok a lánykámnak, hogy amit adsz, azt kapsz!

No, azért mégis megyek, mert a végén még a vacsorát is Ők készítik el! :)


További szép estét kívánok kedves olvasók!


Holnap, vagy amikor tudok, jövök és megírom még a további eseményeket!




Üdvözlettel: Edit Mama.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)