2015. július 12., vasárnap

Vasárnapi helyzetjelentés



Este ott hagytam abba, hogy megfürödtek szó nélkül mind a két gyerkőc.

Ezután megvacsoráztunk és még egy kis mesenézés volt, majd maguktól átkapcsolták a Tv-t a Muzsika Tv-re, mert otthon úgy alszanak, hogy az szól, vagyis, inkább csak világít a Tv. 
Nem sok idő volt, kb.5-10 perc és el is aludtak. 
Levi kb. egy óra múlva ismét kezdte a vergődést, forgolódást, keresztbefordulást, felült, dőlt-borult és hasonló dolgok. Hangosan beszélt, veszekedett valakivel, majd helyeselt és aludt tovább! :) Ez egész éjszaka így volt, és hogy tuti ne unatkozzak, most a Lívia is hasonló dolgokat tett. Bár, Ő nem vágott fejbe, meg nem rugdosott, csak sokat beszélt, felkiabált, sírt, hisztizett. Eléggé sokára tudtam felébreszteni, kicsit már meg kellett paskolni az arcát, hogy felébredjen. Ekkor kaptam egy frászt, ahogy emelte a kezét, jó fejbe vágott! :) Nehezen megnyugodott és lefeküdt, aludt. Sokat forgolódott, felült és beszélt, majd aludt.

Eltelt nagy nehezen az éjszaka, nekem alig pár órás alvással.

Reggel korán kelt a Levi, alig 05:30-volt. Éhes volt, adtam neki Jó Reggelt kekszet, és áthoztam a Papához a nappaliba, aki már persze nem aludt. Nem tartott sokáig a nyugalmam, Lívia is felkelt, mert a Levi és a Papa is elég hangosan beszéltek. Levi tegnap este elkezdett játszani a Papa kis kézi kamerájával, felvett bennünket és szórakozott kicsit vele. Összeszerelte a tartóját, és rá a kamerát, mint a nagyok és videózgatott. Reggel, vagyis korán reggel ismét ezt csinálta és többször bejárkált a hálószobába is, hogy felvegyen minket Livivel. Nem is csoda, hogy felébredt a Lívia. Papának nem szokása csitítgatni őket, ha valaki alszik, mert Ő tud aludni zajban is és nem érdekli, hogy ki alszik, ki nem. Vagy, nem nagyon érdekli! Reggel nem érdekelte! :( Mérges is voltam...! Mivel nem aludtam eleget, elég nyűgös voltam délelőtt. Mondtam is mindenkinek, hogy ne kelljen senkire rászólnom, mert, akkor az durva lesz! Szerencséjükre nem is kellett. Megreggeliztünk, majd kimentek az udvarra és játszottak, amíg nem volt nagyon meleg. Közben főztem az ebédet és néha Levi bejött, hogy kamerázzon. :) Már nem voltam nyűgös, közben felébred a testem is! :)
Most jó lenne, ha alhatnék, de majd alszom a sárgaföld alatt, ha eljön az ideje! :)

Közben ebédig sakkoztak is. Lívia tanítja a Levit, de Őt nagyon nem érdekli, hamar megunja. Így Papa fejezte be a Levi játékát. :)

Alapjában véve minden rendben volt, jól ebédeltek, szófogadóak, kimentek még játszani, majd most egy öt perce bejöttek és nézik a TV-t és játszanak valami maguktól kitalált „színházi” darabot! :)


Egyelőre ennyi! Megyek, vasalok nekik holnapra Ovis ruhákat.

Ahogy lesz valami érdekesség jövök! :)



További szép napot kívánok!

Üdvözlettel: Edit Mama.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)