2015. szeptember 3., csütörtök

Életjel. :) Írom sorban az elmaradásokat..:)

Ennyit arról, hogy sűrűn fogok írni. Ha mindig Anyukám írná a blogot, akkor biztos lenne napi szinten poszt... :) Annyira sok az elmaradás, hogy azt hiszem több, rövidebb bejegyzést fogok írni, talán nem is egyszerre, ahogy az idő engedi.

Nézzük....
A nyaralásból természetesen visszajöttünk, július 16. csütörtök este értünk haza.
Jó volt, eltelt, Tisza part, nyugalom, kivéve amikor mentek a hajósok meg jet ski-sek, bár arra jó visszagondolni, hogy a napi program általában az volt, hogy főzzünk, együnk, elmosogassak, pakoljak, legyen viszonylagos rend a sátorban és akörül, fürödjünk, na meg a horgászat.. Nálam persze ez a botok figyelését jelentette általában, egy-egy halat sikerült is kifogni.. :) A víz fürdésre is nagyon jó volt kivételesen, máskor mélyebb helyen szoktunk lenni. Alacsony volt a vízállás, igazi tengerpart feeling volt a szinte végtelen homokos part látványa..! :)
Mutatok pár képet, mert ha azt mondanám, hogy majd később albumba teszem, akkor soha nem kerülne ide, ez a tapasztalat sajnos, hogy nem jutok rá, hogy megcsináljam. Inkább keveset, de biztosan egyből teszem be ezentúl. (legalábbis ez a terv..:D )



Nem messze tőlünk ittak rendszeresen az őzikék.. :)

Szalonna, hagyma, kolbász, paprika, paradicsom, krumpli, tészta, fűszerek.. mit lehet ezekből főzni úgy, hogy egy hét alatt ne unjuk nagyon meg? :) Öregtarhanya vagy lebbencs, lecsós mindent bele egytál étel, no meg volt nálunk egy nagy edényben lesütött hús, azt is ettük pár napig, sikerült olyan jó hűvös helyet találni, hogy ne olvadjon ki! :)
Amikor volt hal, azt is sütöttünk.. Mivel én nem szeretem a hal ízét, ezért nekem ami nagyon bejött, az a balin volt, mert szinte alig érződik rajta, hogy hal.. :))

Azt hiszem ez egyelőre ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)