2013. július 31., szerda

3 Aranyérem Mamának! :) (XIX. Szervátültettettek Világjátéka 2013. Durban, Dél-Afrika)

Tegnap és ma voltak az Őt érintő versenyek. (Bowling)

Egyéniben 26 versenyző között egyetlen magyarként indult Mama az 50-59 évesek korcsoportjában.
Megnyerte! :)) Aranyérem! :)

Női párosban a már szintén egyéni aranyat nyert fiatalabb társával szintén Aranyérem! :)
Vegyes párosban egy idősebb férfi társával együtt ismét Aranyérem lett a gurítások jutalma!

Nagyon-nagyon büszkék vagyunk Rá! Mégiscsak megérte, a sok szenvedés, fájdalom ellenére ilyen jól teljesíteni azt hiszem hatalmas dolog. :)

A magyarok úgy általában eddig nagyon jól teljesítettek! Első két nap - szinte - mindenki, de mindenben elsők voltak. Ma is jól teljesítettek, már amiről tudunk, de itt azért már voltak 4. és 7. helyek is, ami persze nem rossz az induló létszámhoz képest! :))

A kommunikáció rettenetes, a versenyhelyszíneken nincs wifi, a szállodában van ugyan, de nagyon nehézkes, kínlódás az egész. Mamának pl be se jön, hiába az okostelefon, úgyhogy bármilyen drága is, eddig már háromszor beszéltünk telefonon, egyszer amikor megérkeztek, utána pedig akkor, amikor elmondta, hogy nyert. :)
Azért az pl jó, hogy két helyszínen folytak a bowling versenyek és a két helyszín nem tudott egymással kommunikálni. Mamáék tőlünk tudták meg, hogy a másik helyen lévő sporttárs második lett, mert ez a hír eljutott a Facebookra az egyik fiatal versenyző anyukáján keresztül, akit szintén a lánya hívott a jó hírrel, hogy nyert és elmondta a társa eredményét is..
Szóval hivatalos honlap van, de még most tartanak a keddi nap felénél, mármint eredmény közlésileg.
Szövetségi honlap van (Transzplantáltak), de ott is naponta egyszer, dél körül van egy előző napi összefoglaló, pedig van kint fizetett ujságírójuk. :(
Nap közben meg tűkön ülés van a face előtt, hogy hátha jön valami hír, ha már nem bírjuk akkor telefon....
Tévé, rádió, netes újságok: semmi. :(
Állítólag a durbani sport tévé sokat foglalkozik a versenyekkel, versenyzőkkel, de még nem sikerült megtalálni egy videót, vagy esetlegesen élő streamet sem. :(
Annyi sporthír van, - egyébként sosem olvasok ilyet, elég amit véletlen hallok:) - és nem képesek megírni, hogy tessék, itt van ez a világverseny és ilyen sikereket érnek el a magyar versenyzők, akiket nem mellesleg ki sem akartak engedni, merthogy nincs rá pénz! Szégyen! :(
Majd gondolom ha hazajöttek, akkor lesz egy összefoglaló a repülőtérről, hogy pl. "Hazatértek a magyar szervátültetett sportolók Durbanból", mint amit megcsináltak az elutazásnál is.
Kár ezen mérgelődnöm, számunkra az izgalmaknak vége, természetesen a többi magyar sportolóért is szorítunk, követjük a híreket, de azért nekünk itt belül mégiscsak az a legfontosabb, hogy Mama mit ért el.

Nagyon gratulálunk, büszkék vagyunk és szeretünk Mama! (és persze nekem Anya!)  :)

2 megjegyzés:

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)