2013. július 28., vasárnap

Helyzetjelentés

Mama elutazott, pénteken délután 14:55-kor indult a gépük, sok várakozással, két átszállással végül szombaton 11 óra után érkeztek meg Durbanba. A flightradar24-nek köszönhetően végig tudtuk követni a repülők útját, persze nem folyamatosan, de az indulásokat és érkezéseket mindig figyelemmel kísértem, néha ránéztem közben is, hogy hol tart.
Szerencsésen bár nagyon fáradtan érkeztek meg, pár percet beszéltünk telefonon is, a wifit még nem sikerült eddig beállítania a telefonján, így a facebookon eddig még nem tudott jelentkezni. Mások már igen. Láttam képeket és pár megnyugtató szót, hogy jól vannak, rendben van minden.
Ma már állítólag van edzés is, az éles versenyeik pedig a versenynaptár szerint szerdán és csütörtökön, az egyik résztvevő szerint viszont kedden és szerdán lesznek, szóval valahogy így. :)
Augusztus 6-án, kedden érkeznek egy újabb 22 órás utazás után.

Itthon rendben van minden. A gyerekek nem alszanak délutánonként, cserébe este max fél óra és már alvás van. Az, hogy közben néha megőrülök, az más... Nem altatás közben, nap közben.. :)
Papára se nagyon hallgatnak, de azért még jobban, mint rám.
Most egyedül vagyok, nagy szó! :)
Papa elvitte a gyerekeket és Apát is a földvári Dédi Mamához, szerelik nála a Mindig TV-t, főznek, stb.. Szerintem nemsoká már jönni is fognak, Apa 17 órára megy dolgozni, gondolom nem az utolsó percben fognak előtte hazaérni.
Én nem mentem, legalább ki tudtam takarítani bent Mamáéknál, hajat mostam, stb...
Azon gondolkodom, hogy mit tudnék még megcsinálni, amit akkor nem tudok, ha itthon vannak a gyerekek, mert a közeljövőben biztos nem lesz ilyen, hogy egyedül legyek itthon. :)
Azért is nem mentem, hogy hátha jobban viselkednek, ha én nem vagyok jelen, mert ez így szokott lenni. :)

Most csak ennyit akartam, lényegében nem sok, csak életjel.. :)
Jövök, ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)