2013. július 8., hétfő

Fülészeti kontroll meg még ami eszembe jut. :)

Levike most épp alszik, de nem a saját helyén, hanem bent Mamáéknál. Így én itt "őrzöm", közben írok, bár elég hangos ez a billentyűzet, lehet, abba is hagyom és majd folytatom a saját gépemen...
A lényeg kb annyi, hogy ma azért nincs oviban a legény, mert esedékes volt a fülészeti kontroll, amit már említettem párszor, hogy paráztam tőle, mert mi lesz ha csövezni akarja a bal fülét is, a csontkovács meg "szinte biztos" hogy meg tudja csinálni anélkül a fülét.. A legfontosabb az, hogy egyelőre nincs szó műtétről, javult a füle! Sokkal jobb lett a tymponometria is, meg az audio is. A hallásgörbe határozottan görbe most már, nem egyenes és főleg nem a nulla vonalában húzódik, hanem fentebb! Ez jó! Mitől javulhatott ennyit? Biztos nem a kb tízszeri meleg sónak köszönhető, mert a nagy meleg időkben nem tettük rá, máskor meg vagy rátettük este, vagy nem, de semmiképp nem napi ötször.... (esetleg a csontkovács egyszeri kezelése segített?:) )
Most mondhatni egyáltalán nem is náthás, (Livike sem), maradjon is így!
Ugyanis ha minden jól megy, pénteken az esedékes szemészeti kontroll után Apával el tudunk menni egy hétre sátrazni a Tisza partra, sajnos fizetős szállásra nincs keret.... szóval a gyerekeknek nem szabad betegnek lenniük, elég lesz az úgy is Mamának, hogy nem alszik éjjelente... :(((
Ők még kicsik a "kietlenbe" menni, se áram, se víz, mármint ami nem a Tisza, se hűtő, se semmi.. no meg ha ott is a gyerekekkel kell foglalkozni állandóan, akkor minek menjek el? Majd ha nagyobbak lesznek és tudunk mondjuk legalább kempinget fizetni, ahol az alapvető szükségletek adottak..
Én sem szeretem annyira a nomád életet, sőt.. de vagy ez van, vagy semmi. :(
Most ráadásul nem is megyünk messzire, csak ide fel a szabadstrand fölé, tehát még Szolnokhoz tartozik. (Vagy lehet, hogy túl van a táblán, nem tudom..mindenesetre közel van)

Visszatérve a fülészetre. Nagyon-nagyon sokan voltak, sokat vártunk, 9:15-től kb 11 óráig még az orvos se került elő, majd nagy sokára bejutottunk, majd le a hallásvizsgálatra, ott is vártunk, majd fel megint az ambulanciára.. ott is vártunk, hogy megnézze az orvos. A klíma ment ezerrel, Levikének felajánlotta egy néni, hogy üljön az Ő helyére, ahova nem csapódott úgy le a hideg, de az én hátam nagyrészt érte, bár próbáltam úgy ülni, hogy jó legyen meg inkább álltam....
Kb egy óra várakozás után már nem igazán maradt nyugton Levike, és nem vigasztalt az sem, hogy más gyerek is azt csinálta.. mármint rendetlenkedett.
A hallásvizsgálatnál a műszeres most tuti valós értéket mutatott, mert nem mozdult bele, anélkül is görbe lett a vonal.. :) A másiknál pedig ügyesen jelzett.. néha rázta a fejét, azt nem tudom mire csinálta... :)
Busszal jöttünk haza, reggel Papa vitt.
Váltócipő vadászatra már nem vállalkoztam, mert a buszon se nagyon maradt már nyugton Levike. Elfáradt... Bepogácsázott, majd bejött Mamáékhoz aludni. :)
És még alszik....!
Be tudtam fejezni az írást!

Ennyi lenne, nem tudom jövök-e még a héten, ha elmegyünk akkor majd utána írok, ha megjöttünk, nem tudom Mamának lesz-e ideje írni, majd meglátja...
:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)