2013. július 4., csütörtök

- 1 váltócipő :( és pár szó úgy általánosságban.

Az alig kéthetes váltócipő szőrén szálán eltűnt az oviban. A Levikéé. :(
Az óvónők, dadusok sem értik, hogy történt... Bár délután az óvónő azt mondta, hogy nem hiába mondják "bizonyos" személyek jelenléténél az öltözőben, hogy mindig legyen ott valaki.
Most meg ugye csoportösszevonások, más oviból is van egy-két gyerek az ügyelet miatt, (bizonyos ovik most vannak zárva, nem július 22-től...) Szóval oda a szép kis cipő:(
Természetesen gyorsan venni akartam másikat még aznap, de miért is lett volna pont ugyanolyan méretben? :( Kisebb, nagyobb, minden volt, de még hasonló fazonút sem láttam, bár azt próba nélkül úgysem mertem volna megvenni.
Ma is néztem más üzletekben, de nem láttam semmi jót... :(
Most az itthon használt papucsa van bent, bár azt nem szabad, megengedték....
Nem a Verdás, azt még inkább sajnálnám, ha lába kélne....
Nem az értéke a lényeg, mert 1300 Ft-os cucc volt, de akkoris! Kinek kell?
Nem lehetett az, hogy véletlen "hazament" benne valaki, hiszen az udvaron voltak délután, akkor még megvolt, hiszen bent az volt rajta, ahogy kimentek és amíg kint voltak akkor tűnhetett el.
Végignéztünk mindent, padok alját, az öltöző fakkokat, az ovis zsákokat is megtapogattuk, hátha... bár miért kerülne bele bárkiébe is? Aki azt elvitte, tuti nem az oviba fogja hordani, hiszen bele volt írva a neve, jele.
Legyen vele boldog! De több se érje! :((

Egyébként elvagyunk, nemsoká mehetek értük...
Ma igazán lightos ebédet főztem, zöldséglevest jó gazdagon és mákos tésztát.. :))
(sajnos csak a leves gazdag zöldségekben, én nem.. :D )
Majd holnap lesz valami húsos étel...

Tegnap este Papa itt maradt altatni, előtte azért nem, mert közben Mama hívta, hogy Skype-oljanak... szóval azért ment ki olyan hirtelen fürdés közben.. :)
Levike így is 22 óra körül aludt el, de legalább a hisztériákat meg a fegyelmezést megúsztam, nem mertek úgy beindulni, mint ha csak velem vannak. Így is délután volt egy-két összezördülés, pl Livike visszafeleselt Nekem, amikor megkértem valamire, tényleg szépen... Papának persze ez nem tetszett, én sajnos már fel se nagyon veszem, hogy hogy viselkednek velem, mert úgyis olyanok. :(
Persze azért Papa még kedvenc, hiába fegyelmez, néha hallgatnak Rá, de néha nem...

Apa ma és holnap nem dolgozik, remélem jön hamarosan, mert most horgászni van, holnap meg vásárlás, főzés...
Én ma is voltam bent a városban, egyrészt a dm-be mentem, mert van 10%-os facebookos kupon ma és holnap, most kivártam, hogy legyen, nem úgy, mint múlt hónapban, hogy megvettem az Aloét és rá két napra jött a kupon. :( Másrészt még váltócipőt néztem, de ugye nincsen....
Szerintem majd hétfőn a fülészet után megint bemegyünk Papával és Levikével és nézünk valamit.. holnapig meg még jó a papucs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)