2013. augusztus 8., csütörtök

Helyzetjelentés

Gyorsan próbálok pár sort írni, a gyerekek alszanak (!!!), mióta Mama elutazott egyszer sem aludtak, mióta haza jött, azóta sem, csak ma. :) Egy előnye volt eddig annak, ha nem aludtak délután, mégpedig az, hogy este hamar és gyorsan elaludtak. Az utóbbi napokban viszont Levikének édes mindegy volt, hogy aludt vagy sem, akkor sem akart este elaludni. Livikével amúgy sem szokott gond lenni, Ő gyorsan elalszik máskor is. (Általában)

Mamáék kedden érkeztek, rendben volt minden a haza úton is. Volt ünnepi ebéd, virág, torta, minden ami kell. :) Azóta persze nem éri magát utól, céges munkák, veterános dolgok, stb... Ráadásul ha minden igaz akkor vagy már hétvégén, vagy a jövő hét elején elmennek Papával nyaralni, úgyhogy addig meg kell lennie mindennek. Apa szabit akart kivenni, de mondtam, hogy inkább maradjon a szokásos kétnapozásnál, - két nap munka, két nap szabad - mert az a kis pénz is nagyon kell, ami bejön, ha egy hétig nem megy akkor az nem jó... úgyhogy azt hiszem meg fogok őrülni azokon a napokon, amikor totál egyedül leszek a gyerekekkel. Nem lesz itt még Papa sem, hogy kissé kordában tudná Őket tartani... Ha rájönnek, hogy csak én vagyok itt, elszabadul a pokol. :(  Na majd lesz valahogy, előre most minek parázzak, úgyis meg kell oldani majd a helyzetet.

Összesen egyébként háromszor voltak fürdőzni, mindháromszor a Tisza parton, mindháromszor máshol. Először Martfűnél, majd itt Szolnokon, majd Tiszapüspökiben. :) Jól elvotlak, pancsoltak, barnultak. Én addig itthon takarítottam, mert azt máskor nem lehet olyan könnyen, ha itthon vannak. Főztem meg ilyenek. Ha én is mentem volna, biztos rosszabbak és szófogadatlanabbak lettek volna a gyerekek.

Még mindig nagyon meleg van, bár állítólag jön némi enyhülés, ami nem ártana már, mert most már én is azt mondom, hogy sok.... Mindig azt szoktam mondani, hogy inkább meleg legyen, mint hideg, mert ezért legalább nem kell fizetni, télen ugye fűtés kell, most meg legfeljebb behúzódunk a szobába. Kb kétszer mondjuk már a klímát is be kellett kapcsolni, mert 30 fokon felül volt a szobában a hőmérséklet úgy, hogy be volt húzva a sötétítő... :) Nade nyár van, mikor legyen meleg, ha nem most. :)

Minden este locsolni kell, már eléggé unom. Viszont egy jó nagy adag salátára való uborka már termett, úgyhogy ezért már megérte a locsolás. :) Paradicsom is lesz, bár elég beteges, lehet, hogy mire megérne megromlik, vagy nem tudom. :( Ennyit tudtunk vetni ide végig az ablak alá, jó későn, ezért is tartanak még itt, ahol.. :D Muskátlik meg Estike is van a rózsakertben, azokat is locsolni kell, ha nem akarjuk, hogy kiégjen.

Na jólvan, megyek is, mert Livike felébredt. Ő elég sokat aludt, Levike nem akart elaludni még Mamának sem, végül csak sikerült Neki is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)