2013. augusztus 18., vasárnap

Újabb helyzetjelentés

Nézzük, mi is történt az elmúlt napokban.
A napok telnek, múlnak, hamarosan itt az ovi újra. Nem várják. Én már igen. :) Mondjuk azért ne panaszkodjak már mindig, volt pár nap, amikor igazán jók voltak a gyerekek. Megbeszéltük, hogy én nem kiabálok, ha Ők jók, szót fogadnak legalább a fontosabb dolgokban és akkor mindenkinek jó lesz, főleg amikor itt maradtam egész napra egyedül Velük. Mindenkinek jobb úgy, ha normálisan telik el az idő. :)

Mamáék 12-én hétfőn elmentek nyaralni Bogácsra, úgy volt, hogy egészen 21-ig maradnak, de hazajöttek 15-én, hogy hideg van a sátorban, nem jó, unalmas, stb... Na addig, amíg oda voltak a gyerekekkel nem sok gond volt, tényleg betartották, amit ígértek. Délelőtt általában nem volt semmi gond, délután esetleg néha szólni kellett ezért-azért, majd estére is elég rendesek voltak, első este hamar elaludtak, második este MAGUKTÓL elaludtak 5 perc alatt, mert mondtam, hogy mindjárt jövök, csak kisúrolom a papucsaikat, és mire visszajöttem már mindketten aludtak. :) Harmadik este már Levike később aludt el, így én is elaludtam Vele... :) Akkor ébredtem fel, amikor Apa hazajött... :)

Miután Mamáék hazajöttek már nem ment ilyen simán semmi, szerintem érezték, hogy most már van itthon más is, lehet rosszalkodni....

Szombaton, azaz 17-én újra útnak indultak Mamáék, csak most Abádszalók volt a cél kishajóstól, Fordostól együtt. A Fordba csinált Papa ágyat, vett rá matracot, így most az a lakóautó, meg vittek sörsátrat, asztalt, székeket, stb... :) A Fordot szerintem még nem írtam, ez egy régi, veterán jármű, ami azt hiszem elvileg 7 személyes, de ha kiveszik hátul az üléseket akkor van nagy hely és simán befért egy 140X200-as ágy.. :)
Szóval ezzel mentek most el, elvileg 20-án jönnek haza, aztán ki tudja mikor... lehet, hogy előbb. :)

Apa ma és holnap itthon van, így valamivel könnyebb a gyerekekkel is, legalábbis annyiból, hogy legalább el tudok menni boltba, nem úgy mint tegnap, hogy rohanni kellett, mert 10-re ment dolgozni Apa... Az más kérdés, hogy Mamáék végül 13 órakor indultak el, de mégsem mertem nekivágni a piacnak, mert az volt, hogy bármikor indulnak... :))

Összességében most ennyi, végre néha van valami jó is a gyerekek viselkedésében... :) Bárcsak mindig így lenne...! Lassan jön az ovi, vásárolni kell, minden nadrágjukat kinőtték, de legalábbis bokavillogtató lett... :) Levikének kell váltócipő az ellopott helyett... mindkettőnek kell rendes cipő, bár ha az idő kegyes lesz hozzánk akkor egy ideig még jó lesz a szandál is, most azok még jó állapotban vannak.

Ennyi egyelőre, jövök majd még amikor tudok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)