2013. október 22., kedd

Őszi szünet az oviban....

Még jó, hogy tavaly ovikezdés előtt az úgyenevezett nulladik szülőin elmondták, hogy az oviban nincs őszi-téli-tavaszi-nyári szünet, mint az iskolában.
Gyakorlatilag viszont mégis van, arra hivatkozva, hogy a legtöbb helyen úgyis van iskolás testvér, ha a nagy otthon van a kicsit se viszik oviba.
Értem én, csak úgy örültem, hogy eddig megúsztuk hiányzás (betegség) nélkül, nem könnyű Velük itthon egész nap, erre most kiadnak egy egész hetet szünetre. Na nem baj, majd el leszünk, más is megoldja, csak én néha (vagy úgyis mondhatnám, hogy folyamatosan) pazárok, hogy mi lesz, hogy lesz, bírok-e velük egyedül, stb... Az a vicc az egészben, hogy ha a gyerekek is úgy akarják, akkor nagyon jól el tudjuk tölteni a napot, viszont ha rájuk jön a ...nemistuommi, akkor aztán mindegy, hogy hányan vagyunk itt Velük, akkor is feje tetjén áll a világ. :(

Tehát most pénteken (10.25) még mennek, következőleg pedig csak majd november 4-én. 

Egyébként a múlt héten még az volt kiírva, hogy a kevés gyereklétszám miatt csoportösszevonások lesznek. Biztos sok a beteg. Összevont csoport így is lesz, emlékszem, tavaly is volt olyan, hogy öten voltak az egész oviban ilyen esetben, ugyebár aki meg tudja oldani ilyenkor nem viszi a gyerekét, ahogy azt "elvárják", íratlan szabályként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)