2013. március 17., vasárnap

Tavaszi havazás képekkel és egy kis helyzetjelentés. :)

Bár szerencsére itt nem volt olyan hóhelyzet, mint a Dunántúlon, azért felénk is esett a hó március 15-ére.
A gyerekek nagyon élvezték a helyzetet, bár már nem az első havas élményük, még mindig furcsa Nekik, hogy a hó az márpedig hideg, sőt nagyoooon hideg! :) Ennek ellenére órákig képesek lettek volna kint lenni, amit persze nem engedhettünk meg, mert csurom vizesek voltak, Levike kívül-belül, mert Ő le is izzadt.. átöltözés és hajszárítás lett a móka vége. :) Remélem csak ennyi és nem betegszenek meg jobban, mint eddig.
A nátha csillapodott, bár most meg kezdenek kahácsolni, van, hogy egész nap semmi, de délután és este alvás előtt rájuk jön lightosan, na majd meglátjuk, hogy alakul a helyzet.

Készültek képek, most, hogy alszanak ki is tudtam válogatni, vagyis inkább selejtezni, mert kétszer ennyi kép volt, de minek tegyek fel három-négy szinte ugyanolyat, persze mind más kicsit, de akkor is. :))
Úgyhogy válogattam, feltettem albumba, ahogy szoktam. :)

Tavaszi havas képek (2013. március 15-16.).
 

Egyébként elvagyunk, holnap már ovi, ahova nem igazán akarnak menni, minden reggel megkérdezik, hogy megyünk-e oviba, és amikor mondom, hogy nem, majd csak hétfőn, az x nap múlva lesz, akkor azt mondják, hogy de jó, de ez a "jó" ez arra vonatkozik, hogy itthon lehetnek.
Na majd meglátjuk, holnap szerintem rá tudjuk venni Őket a menésre, mert ha szép idő lesz akkor ki fognak menni megnézni a megkoszorúzott szobrot, mivel csütörtökön nem tudtak az eső miatt... tényleg, ne felejtsem el a kokárdákat eltenni. (utó-március 15-e lesz az oviban)

Ennyi is az irományom, Livike már fel is kelt...
(és akkor a face-re még nem is tettem fel a képeket... na majd talán este.)

Jövök amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)