2012. november 12., hétfő

Életjel

Az elmúlt héten Livike már járt oviba, Levike ma ment először.
Levivel elég jól el lehetett lenni, amíg csak Ő volt itthon, miután haza hoztam Lívikét is, már be is indult a rosszalkodás.
Nem igazán történt semmi említésre méltó mióta utoljára írtam.

Ma már mindketten mentek oviba, pénteken megírattam az igazolásokat is, még októberre is volt elmaradás mindkettőjüknek 1 nap, amikor a fülészeten voltunk. Nem lehet egy szava sem az óvónőnek, minden pontosan ki volt töltve, ahogy kérték, pedig az orvos szerint semmi közük nincs ahhoz, hogy miért volt távol a gyerek, a lényeg, hogy amikor megy, legyen egy igazolás arról, hogy egészséges. Én nem tudom mi a szabály, kitöltöttem amit az orvos nem írt be és kész.:-)
Az oviban rendben volt minden, kivéve, hogy Levike nem aludt semmit. Mondtam, hogy amíg itthon volt is kb háromszor aludt csak, akkor is a Mama altatta el. Majd újra beleszokik. Remélem legalábbis, hogy lesz ideje, és nem lesz beteg 3 napon belül, mint ahogy lenni szokott olyankor, ha huzamosabb ideig nem mennek közösségbe.
Azt hiszem most ennyi lesz az irományom, nem tudok idekoncentrálni, mert folyton a gyerekekre kell szólnom, hogy ne kergessék és üssék egymást. Most is telefonról voltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)