2009. augusztus 26., szerda

Fél évesek lettünk! :)

Bizony! Pont ma 6 hónaposak. :)
Valószínűleg Ők ebből nem sokat érzékeltek, ez a nap is úgy telt el, ahogy a többi.
Fényképet még nem sikerült készíteni, ugyanis mikor Livikét felöltöztettem szép ruhába elkezdett sírni, nem volt jó valami, így másik ruhát, pontosabban egy bodyt adtam csak rá. Utána kapott kaját, megette, befordult és elaludt... Levi meg szintén aludt akkor, de azért bepótoljuk, pár nap ide vagy oda, nem számít a kép szempontjából.

Itt volt ma mind a két dédi, sőt a védőnő is meglátogatott bennünket. Ő biztos nem a fél éves koruk miatt, hanem mert már régen volt, és látni szerette volna őket..

Kb. egy hónapja nem mértem súlyt, de ma megmértem őket, igaz, hogy nap közben tehát nem tiszta súly volt, de nem baj.. Levi 7020 g, Livi pedig 6460 g. volt.
Jövő héten majd megyünk a védőnőhöz, és ő is megméri majd őket, meg a hosszukat is.
Egyébként Livi aludt amikor itt volt, szóval inkább csak Levit látta jobban, de nem baj, így is meg volt elégedve.

Mégis ide teszek két db képet, amiket reggel készítettünk kint a babakocsiban. Livi azért fekszik Levi lábán, mert várta, hogy az Ő helyére is hozzak pelust a kocsiba, addig is le kellett valahova tenni.... :)))



Na megyek mert nyöszörgés van, valahogy eltöltjük még ezt a kb. 1 órát fürdésig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)