2012. október 11., csütörtök

Sok értelme nem volt a ma reggeli SZTK-s látogatásunknak...

Akár egyedül is mehettem volna, mert Levikére épp csak ránéztek, hogy ott van, de azonkívül semmi vizsgálat... Nekem kellett kitölteni egy kérdőívet betegségekről, meg hasonló dolgokról, a doktornő kérdezett még pár dolgot, amik egyébként a kérdőívben is benne voltak, kinyomtatta a labor eredményt és viszlát.. Ezért odamehettünk már 8:30-ra, hogy 9 után megérkezzen a doktornő, addig ugye várakozás, nem sokkal később bekerültünk, (elsőnek!) és 9:35-kor már kész is voltunk. :)
Livikét reggel Apa vitte az oviba, mert épp 7 órakor közölték Vele, hogy be kell mennie megbeszélésre 8-ra, dolgozni amúgy 11-re kellett menni, úgyhogy gyors készülődés, Ők elmentek, mi is készültünk Levikével és a 8:05-ös busszal bementünk az SZTK-ba. Apa is jött nemsoká, majd együtt sétálgattunk, vettünk fornettit meg hosszú sajtos rudat is, Levike azt szépen meg is ette mind! (a rudat.., de nagy volt ám!), majd a gyaloghíd utánig kísért Apa bennünket, utána Ő ment vissza, mert még a biciklijét is bent hagyta a munkahelynél, mivel az közel van az SZTK-hoz. :) Mondhatni hazáig kisért, de az a kis út is simán ment, jött Levike szépen, itt az utcában meg már felkéredzkedett, hogy elfáradt a lába, hozzam karban. :)
Itthon kicsit még játszogatott, szépen elvolt. Livikét hiányolta, hogy mikor hozom már az oviból... :) Mondom táncsak nem hiányzik?:D Csináltam tojásos krumplit ebédre, nem sokat evett sajnos, de a Pingvin szelet azért ment... :( Ő vette ki a hűtőből, el már nem vehettem...
Mindenáron tévézni akart, sőt a Kisvakondot kellett betennem a DVD-be, azt nézte, majd 13:45 körül el is aludt rajta, ami még most is tart. (15:30)
Lassan mehetek Livikéért az oviba.

Levike laborjára visszatérve még.. hát én nem tudom mire vettek le annyi vért, de hogy alig néztek meg valamit, az is biztos. :( Sajnos nem túl fényesek az eredmények, a cukra magas, de azt betudom a 10 dkg fornettinek meg a 3 deci Cappy ice fruitnak, amit előtte bevert. :) Vérszegény is meg a süllyedés is magas, de az lehet a gyulladástól, a véralvadási érték sem jó, azt hiszem... Vércsoport viszont nincs rajta, pedig elvileg kértek azt is. Remélem nem lesz baj, ha meg mégis kell, majd megcsinálják amikor be kell menni, úgyis van egy plusz napunk még a műtétig.
Amit hiányolok, hogy egy EKG-t nem csináltak, semmit... azt is akkor fogják? Így nekiindulni egy műtétnek, hát nem tudom. Ja, meg két hetes laborral? Nem értem én ezt...
Na mindegy, majd lesz valahogy, most már azon kell lenni, hogy valahogy felerősítsük, hízlaljuk egy kicsit, mert ha még ebből a kis súlyából is fogy, akkor sose szedi magát össze. :( Na meg a másik, hogy ne legyen beteg, náthás, mert akkor ugrik az egész időpont dolog...

Be is fejezem, megyek Livikéért...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)