2011. július 1., péntek

Pénteki összefoglaló

Éjszaka aludtunk. Livike 4:45-kor tejet kért, majd 5:15-kor is, Levike 7:20-kor jött mellém, megkapta Ő is a tejet, de már nem igazán aludtunk.
Livikével ma is próbálkoztunk a bilin, de pár pukin kívül nem jött semmi...
Este fürdés előtt viszont Mama ráültette a wc-re, tartotta, mert szűkítő még nincsen és megtörtént az első kis csurgatás a wc-be! Jól meg is lett a Lány dicsérve, úgyhogy valószínű ez a módszer fog bejönni, nem a bili. Meglátjuk a továbbiakban!
Ma nem volt pelus kiszedés, bár reggel azért már vette volna le a pisiset, úgyhogy nagyon nem hatotta meg a tegnapi leszidás, ugyanúgy kivenné a kakát is. :(

9 órakor elszaladtam biciklivel a Sparba, hoztam csirkemellet, Apa gyorsan még meg is csinálta a gyerekeknek pörköltnek, hogy legyen ebéd. :)
12 óra körül volt ebéd még kint, de az idő már elég ramaty volt akkor is, esőre állt, fújt a szél, hideg volt. Hamarosan el is kezdett esni, úgyhogy bejöttünk.

13 órakor már feküdtek, Levike el is aludt hamar. Livike csak 14 óra körül, akkor is csak fél órára. Levike 16 órakor ébredt, valószínűleg ezért is nem alszik még most sem, vagy talán most alhat el Apával... (23:15)

A délután elég lassan telt, nem tudtunk kimenni a félig esős, javarészt viszont szeles idő miatt...
Evés, ivás, játék, szokásos dolgok.

A fürdést 20 órakor kezdtük Mamával, minden rendben volt.
Livike 21 órakor már aludt, Levike pedig most.

Ennyi kb a mai nap röviden.
Holnap jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)