2009. szeptember 26., szombat

7 hónaposak vagyunk. :)

Mint tegnap említettem, ma betöltötték a hetedik hónapot. Nem volt semmi különös esemény, szerintem majd ha 1 évesek lesznek, az lesz az első ünnepelni való dolog, addig meg csak megemlítjük, hogy újabb hónapba léptünk. :)
Nap közben egyébként elég jók voltak, ettek, aludtak, vidámkodtak.. Levi délután is elég sokat aludt, előtte a főzelékevésnél meg végig nevetett, szóval jó kedve volt..
A csípései - vagy kiütések, nem tudom - talán kisebbek lettek, de a göb meg a keménység még megvan. Meg mintha jött volna még a fején és a homlokán újabb. :( A homlokán lévőt akkor vettem észre, amikor délután behoztam a babakocsiból, hogy egyen... Ott csípné meg valami? Vagy inkább mégis valami belső fertőzés vagy allergia valamire ami fokozatosan jelentkezik? Nem tudom :(

Mivel olyankor amikor már javában játszani - meg hisztizni:) - szoktak fürdés előtt, Levi még aludt, szinte tudható volt, hogy fürdés és kaja után nem fog aludni. Így is lett. Most, mióta ezt írom háromszor mentem oda, többek között cumisüveget visszaadni, kiszedni a rácsvédő mögül a fejét, visszafordítani a testét, mert keresztben volt, kiszedni a kezéből a letépett rácsvédő madzagját, megint visszaadni a cumisüveget, közben kétszer meg is melegítettem a kajáját.. :) Persze Livit is felébresztette, így most van két nem alvó, hol vigyorgó, hol síró gyerekem akiket el kell altatnom..... Így a képek megint maradnak, egész friss mondjuk nincs is, csak 23-i meg régebbiek, de nem baj, jók lesznek azok is, csak tudjam feltenni őket valamikor....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)