2010. szeptember 5., vasárnap

Vasárnap - eddig

Éjjel Livike többször volt fent, pl 0:15-kor is, amikor betakargattam, odafeküdtem mellé a macira, rámnézett, megszólalt, hogy "Mia ott?" (mintha kérdezné..:) és aludt is tovább. Kicsit simogattam még utána én is feküdtem. Többször ébredtem arra, hogy sír, de mindig vissza is aludt. A takaró végig rajta volt. Levike aludt reggel 7:30-ig, meg még utána is, de akkor már többször fent volt, csak én nem akartam még kelni, fáztam. :( 8:10-kor felkeltem, Livike még aludt...
Levit rendbetettem, majd Livike is felébredt 9 órakor, így Ő is kaphatta a tiszta pelust, ruhát, kaját... Ettek. :)

Apa ma 10-re ment dolgozni, szokásos dolgok, takarítás, kaja készítés, a gyerekeket is kitettem az utazóágyba jól felöltöztetve 9:45-kor.
10:30-kor kezdtem adni a gyümölcsöt, Levike jól ette, Livike kevésbé... De jött Mama, akinél mindketten jobban ettek, bár kellett hozzá ez-az, keksz, meg egy kis figyelem elterelés is, de legalább megették a kaját. Levike már nagyon álmos volt, nyekergett folyton... Mégis még ezután jött a séta, a fűbe nem lehetett menni a sár miatt - egész éjjel esett az eső - de a járdán és az utcán sétáltak elég sokat.
11:40-kor jöttünk be. Kézmosás, tea ivás, kicsi játék, 12:10-kor pedig önként kéredzkedtek be az ágyaikba, mert a tápszert már odakészítettem közben. :))
Nem aludtak valami sokat...
12:55-kor Livike már fent volt, nagyban táncikált a zenére, utána viszont visított egy óriásit, amire Levike is felébredt. :( Pedig épp hoztam volna ki, nem tudom miért nem maradt már még 5 mp-ig csendben, amíg kijövök Vele. :(
Most játék van, megyek is be, mert ami mozdítható azt mozdítják, csatatérré alakítva ezáltal a szobát...

Itt tartunk jelenleg...
Kint süt a nap, de fúj a szél és nincs valami meleg ma sem. :( Ez van, jön az ősz visszafordíthatatlanul. :(

Később jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)